torsdag 14. juni 2018

Tørrstablet støttemur

Blokkene tørrstables , og holdes sammen uten bruk av mørtel. En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. På kort tid kan du tørrstable en pen og praktisk støttemur i hagen.


En fordel med en tørrstablet mur , er at den er vedlikeholdsfri og dessuten kan ta opp betydelige. Kan man sette opp mur uten å støpe?

Tørrstablet Rådhus mur Foto: Produsenten. For mindre støttemurer benytter man ofte firkantete betong blokker som tørrstables uten bruk av cement. En tørrstablet mur er vedlikeholdsfri og kan dessuten ta opp betydelige telehiv . Finn den støttemuren som passer best til ditt hjem og din smak.


Godt utvalg, noe for enhver. Rådhus støttemur gråmix hjørne stablemur kubbemur Aaltvedt . Systemblokk er totalleverandør av stein- og betongprodukter for hjem, utemiljø, bygg, anlegg og landbruk. Les mer om våre produkter .

FREMGANGSMÅTE FOR MURING AV STØTTEMUR I TERRENG. Små støttemurer kan fange opp høydeforskjeller i hagen på en spennende måte. Det er som er genialt med denne typen tørrstabling , er at du trenger ikke å bruke betong i mellom. En video som viser hvordan en murer med naturstein.


Støttemuren er dessuten enkel å sette opp. Videoen viser teknikken som ligger bak en vakker. Mur , vanger, trappetrinn og kanter rundt bed.


Alt laget i naturstein, uten synlig betong noe sted. En mindre støttemur trenger du ikke mure. Du kan lett tørrstable støttemuren. Er den litt større, så kan den fordel mures, for å binde det godt sammen. Passer fint til vegger, garasjer, fundamenter o. Skiferplatting på støpt plate.


Oppdal skifer trappetrinn. Muren tørrstables uten bruk av mørtel eller lim, dette gjør muren fleksibel mht . Steinene tørrstables uten bruk av mørtel eller lim mellom lagene.

Bare det øverste laget bær . Jeg og samboer planlegger å bygge en mur i enden av hagen på ca 12. Mini støttemur egner seg . I utgangspunktet ønskes en skrå tørrstablet mur av typen som er her fra før, se bilde. Vertica mur er en komplett støttemur som kan stables manuelt eller maskinelt.


Monteringen er rask og enkel, muren skal kun tørrstables.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg