torsdag 11. september 2014

Elektrisk sneglegjerde

Vi lager elektrisk sneglegjerde. Vi hater brunsneglene og pønsker ut nye måter å bli kvitt dem på. En trygg og effektiv måte å holde sneglene ute fra hagen eller blomsterbedet. Når en snegle prøver å krype over gjerdet , mottar den en elektrisk impuls som gjør . Rundt kanten på alle bedene lagde vi nemlig et elektrisk sneglegjerde , som enten skremmer dem vekk eller effektivt griller dem som søker å .

Tidligere i sommer spådde sivilagronom Torstein Mo at kampen mot brunsneglene var vunnet. På Fitjar i Hordaland pågår imidlertid . Se stor versjon av bildet. Kjøp et elektrisk sneglegjerde på hagesenteret eller hos Pharmex.


De dør ikke, men spiser ikke . I min neste hage vil jeg ha en kjøkkenhage pent innrammet av et elektrisk sneglegjerde ! Her finnes elektriske og gjerder som er laget som et 1-tall for å gjøre det.

Elektrisk sneglegjerde til hagebruk fra FINN. Her er en måte du selv kan lage et sneglegjerde ved hjelp av . De siste årene har vi prøvd med et elektrisk gjerde med V som vi har. Dette solide sneglegjerdet , laget av høykvalitets galvanisert stål, vil holde snegler unna fra avlinger og blomster. Den gjør dette uten behov for skadelige . Jeg tror derimot at om man har en hage som grenser mot beitemark, villniss, eller annet snegleparadis så kan det være . Han bygget sitt eget sneglegjerde, her er oppskriften: Slik lager du elektrisk sneglegjerde. Plukk Er det likevel snegler i hagen når du kommer . Vi prøver oss på å lage elektrisk sneglegjerde på pallekarm i dag.


Batteridrevet 9V, håper det er nok. En liten kombinasjon av øl og elektrisitet bør vel utrydde sneglene ! Ah skulle sikre det meste. Nytt denne gangen var et eget LpL-marked (Laget på Landås), hvor det ble vist fram alt fra kunst og håndverk til elektrisk sneglegjerde.


Det batteridrevne sneglegjerdet har vært i drift noen dager, ikke funnet snegler oppi karmen. Dette praktiske sneglegjerdet stopper sneglene. Blomstene får stå i fred og grønnsakene får du spise selv!

Snegle-gjerde barierer og lukt. Hemmer sneglene å reduserer. To kobbertråder som settes tett sammen på et brett så . Noen av metodene er innsamling, sneglefeller og sneglegjerder.


Kobberet har en svak elektrisk ladning som avskrekker sneglene. Derfor har jeg i grunn veldig lite til overs for dette sneglegjerdet. Gå heller en runde om dagen og samle de . Bruk helst en elektrisk gjæringssag, og pass på at du får vinklene så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg