mandag 29. september 2014

Karlsbu

Har plass til 7personer og kan dekke bord til rundt 3personer. Her kan du ha Bryllup, Konfirmasjon, Dåp, Bursdager, . Vi er en Kafè som holder til på høgjæren. Vi serverer komler på torsdagen og søndagsmiddag hver søndag.


Regnskapsinformasjon er ikke tilgjengelig. Karlsbu Kafe og Selskapslokaler AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Jobbar med å fjerna mjølkebilen frå grøfta i Buevegen. Bjarne Kartevoll driver kafé og selskapslokale på Høg-Jæren og har komler på menyen hver torsdag. Det er avgjørende for et godt . Dei Tri spiller god dansemusikk og det blir salg av grillmat.


Kom og bli med på skikkelig sommerfest midt på . Her er det laga traktorveg fra Mæland heilt til tops. Søk i alt innhold på dagsavisen. Langtidsvarselet viser ventet vær på dagtid. Det arrangeres åpent møte for å informere om planene for ny strømlinje inn til Opstad transformatorstasjon. Møtet blir holdt onsdag 18.


Dei Tri play good dance music and barbecue will be sold. Come and join a real summer . License Contact owner for more information. Parkeringsplasser er merket med skilt. Starts in Sandnes, Rogaland.


Slik så det ut forrige helg ved ankomst hytta. Besøk til Jostein Eiane, Bru, ca 2vinterfòra sauar. Mål: På toppen av bakken til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg