tirsdag 9. september 2014

Sagbord bosch

Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Arbeidsbord for ergonomisk og riktig arbeidshøyde. VI SENDER FRAKTFRITT OVER HELE NORGE.


Stabilt sagbord med stor fleksibilitet for gjæresaging.

Det fleksible arbeidsbordet for lange arbeids emner. Passer til nesten alle kapp- og gjæringssager og . Fleksibilitet 1: individuelt innstillbare underlag for arbeidsemnene med lengdestopp for nøyaktig arbeid med lange arbeidsemner Fleksibilitet 2: passer til nesten . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hei, trenger tips til et godt sagbord som er mulig å få godkjent i et. Robuste sideforlengelser til saging av lang kledning.


Enkel og behagelig transport til . Justerbart turtall for tilskjæring av forskjellige materialer.

To bruksområder: transportmiddel og arbeidsbord i ett. Friksjonsfri trekkmekanisme sørger for lett . Bosch Sagbord og Styreskinne. Eks mva kr 8Inkl mva kr 1100. Tekniske spesifikasjoner: GCM SJL Professional. Festes på enden av bordet for lettere transport av bord med sag på.


Sagbordet er lett å transportere på grunn av ergonomisk bærehåndtak og lav vekt. Dette bordet er både transporttralle og arbeidsbord i ett. W med kraftig Powerdrive-motor. Med store gummierte føtter og justerbar benlengde står bordet stabilt . Kappsag GCM SJL med sagbord.


Dobbelt støvoppsug for sunne og rene arbeidsomgivelser. BOSCH SAGBORD GTA 6FOR GTS J. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Antall: Legg i handlekurv. Sjekk priser på sagbord bosch.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp sagbord bosch billig i nettbutikkene. Høydejusterbar fot for sikker plassering. Makita DJV181Z (Uten batteri).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg