torsdag 18. september 2014

Saueskinn til salgs

Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang. Kan også bestilles og sendes pr. Vi har en mengde saueskinn i alle størrelser. Alt fra store langhårete saueskinn fra Morgedal og Islan til små sittelapper.


HER SER DERE BILDER AV FLOTTE SAUESKINN FRA EGNE SAUER.

Skinn til salgs finnes på siden skinn til salgs VI HAR OGSÅ ULL FOR SALG I MANGE . Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og . Jeg har vært veldig fornøyd med et saueskinn jeg kjøpte av dere i fjor. Kommer dere til å ha skinn til salgs i år også? Saueskinn Til Salgs - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Prisen på skinna varierar frå kr. Storleik og pris er knytta til kvart bilete.


Mykt og koselig å sette føttene på og dekorative for enhvert hjem!

Kjøp ditt nye saueskinn eller lammeskinn til en god pris online hos Kilands i dag! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Stort utvalg og god pris på saueskinn , saueskinn -sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet.


For tiden har vi endel ensfargede hvite og brune. Kjempestore fine saueskinn av spelsau og pelssau i 1. Store nok til å dekke både rygg og sete slik at du holder varmen når du. Veldig bra med et langt saueskinn , så man slipper glipper.


Korthåret lammeskinn i topp kvalitet. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan . Så snart vi har avviklet drifta ved Nye Pelsberederiet, starter vi salg av skinn.


Roar Pelsindustri DA driver med kjøp og salg av saueskinn. Innlegg om Småting i saueskinn skrevet av skinnfell. Ja, da har jeg fått årets første forsendelse av saueskinn !

Bilder av skinn blir lagt ut her fortløpende når vi. Her selges norske saueskinn og skinnfeller, ull og silke til toving, filting og spinning, alpakkagarn fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg