onsdag 24. september 2014

Flishugger atv

Vi selger mope scooter, atv , småmaskiner og hageutstyr. Veldig praktisk å ha med seg i skogen med store terrenghjul og tilhengerkobling for enkel transport med ATV , bil eller traktor. Kobles enkelt på et helt vanlig . Maskin Importøren AS tilbyr et bredt sortiment av flishuggere fra små komporkverner til store flisproduksjonsanlegg.


FLISHUGGER FLISKUTTER TIL TRAKTOR GARDENTEC DX FARMER 25CM.

Tilgjengelighet: På lager. Denne modellen fliskutter har toveis innmater. Med hengerfeste tilkobling frakter du enkelt med deg fliskutteren. Leveres med hengerfestetilkobling for ATV. En god kraftig flishugger med benzinmotor.


Se våre modeller i vår nettbutikk! Eventuell leie av ATV for å frakte flishuggeren, pris avtales. Med denne kraftige kompostkvernen fliskutter fra Hecht maler du effektivt opp kvister og grener og forvandler hageavfallet til småflis.

Spiser så og si alt: Både . Flishugger for utleie til en hyggelig pris. Kraftig og tung huggeskive. K-aksel medfølger som standard. Står godt fast pga egenvekten på 1kg,.


En gedigen steinsvans med forhøyning i fremre kant som hindrer at steinene ruller ut. Motor-teknikk AS – MC, snøscooter og ATV i Kristiansand. Ny stor fliskutter med hk. Med tilhengerkobling passer den perfekt bak en ATV. Trækkugle til montering på ATV , havetraktor mm gevind.


Avfall Sør med ny JENZ flishugger. Denne gangen ble det en meget godt utstyrt JENZ BA 7flishugger. Polaris på forkant med nye regler for omklassificering af ATV køretøjer efter 1. Leier ut min flishugger til små og store jobber. Hengerfeste for flytting i korte avstander etter traktor, atv eller bil.


Har punkt bak og slåmaskin i trekkrok.

Lav dit eget flis med en flishugger , og spar dig selv for en masse tid og penge. Lindbergs udvalg af flishuggere og hækkeklippere, og læs mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg