tirsdag 30. september 2014

Muldvarpen tsjekkisk tegnefilm

Disney, og valgte en muldvarp i hovedrollen, etter . Tsjekkisk animasjonsserie om muldvarpen og vennene hans. Aldersbegrensning A Tillatt for alle. En av gjestene i sendingen med musen, var muldvarpen.


En rekke tsjekkiske romaner ble filmatisert.

Zdenek Milers lange serie om Muldvarpen. Synes filmene er så koselige, og ville . Der hadde de nemlig en utstoppet muldvarp i glass og ramme. Jeg var jo preget av Kertek (den tsjekkiske tegnefilmen ), og hadde en viss . Mina (tegnefilm der vi bare så og hørte jenta, mens hun gjorde ting og tang). Oversatt av Hege Susanne Bergan.


Belgisk sciencefictionserie. En ægte Muldvarp har god jordforbindelse, når han leger anlægsgartner.

Og Reisen til jordens indre (fransk tegnefilm ). Og Jenta frå verdsrommet (russisk , tsjekkisk ?). Og den lille muldvarpen - tjekkisk? Plantepynt tsjekkisk barnetv. Min søn har set de gamle tegnefilm igen igen. Lydsporet er og underholdende og musikken minner mest av . Lucifer er teit, men morsomt, og vi har sett Mammon i både polsk og tsjekkisk versjon.


Muldvarpen ( tegnefilm ), tsjekkisk tegnefilmserie av Zdeněk Miler. Japanske Kikis Budservice er en skuffende nyinnspilling av tegnefilmen. Gary Oldman gjør en av sine beste roller i Muldvarpen. Den lille muldvarpen har dukket opp nå og da senere også.


Jeg syns generellt at det vises mye dritt i barne-tv i dag, i forhold til da vi var små, særlig av tegnefilm. Husker du ikke den lille muldvarpen fra vår generasjon da? Alenemoren Selma er en tsjekkisk immigrant som har bosatt seg. Den tsjekkiske muldvarpen som har erobret verden - Dagbladet.


Barn, Barne-tv (NRK), Tegnefilm. Escentric Molecules Escentric Unisex ml .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg