tirsdag 16. september 2014

Høstblomster i krukker

For å skape mer liv i krukkene , kan du bruke blant annet alunurt som. Stemor er også en fin høstblomst , den tåler frost og frisker opp med sine . Det er fordi du har god kontroll med jor næringstilførsel og vann i potter og krukker. Hvis du velger krukker av lett materiale er det enkelt å . Blomstrende sensommer, høstblomster ,. Når våren står for døren, finner vi fram krukker og potter, kjøper blomster og pynter opp til den deilige tiden vi har i vente.

I dag håper jeg å inspirere deg til å velge noen planter for krukkene dine som er gode matplanter for humla og sommerfugler og andre . Mange av blomstene er ikke bare pene, de kan også spises. Oransje ringblomster og blomkarse med peppersmak. De fleste planter kan settes i krukker , og de kan samles i utallige. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en fr. Hosta er også flott å ha alene i en krukke.


Dette er staudenene Tina Pedersen, produkt – og utviklingsansvarlig i Mester Grønn, mener egner . Skap julestemning ute ved å fylle krukker og kar med grønne planter og blomster. Krukke med røsslyng, sølvsenecio og alunrot.

Gi krukker , kurver og balkong-kasser en oppfriskning med blomster og planter som tåler den første frostnatten, og som holder seg vakre langt . Pynt med blomster om høsten også! Alle årstider har sin sjarm – og nå som sommeren er på hell så er det hyggelig å kunne pynte opp . Generøse solgule høstblomster er stauden solrose, rubeciaer, og gullris. Slik overvintrer du stauder i krukker. Det er ikke noe problem å få både stauder, busker og trær til å overvintre i krukker – bare du følger disse . Her får du gode gartnertips og råd til hvordan du skal plante i krukker på høsten. Stauder, lyngplanter og andre høstblomster kommer i store og flotte kvaliteter . Den egner seg godt til å plantes i krukker og holder seg fin til frosten kommer.


Gjerne innimellom noen høstblomster som for eksempel . Disse plantes hovedsakelig ut i store fat og krukker. I hovedsak et det to forskjellige . FØR: Krukker med gamle høstblomster. Det er ingen grunn til å henge med hodet i takt med sommerblomstene.


La lyng og stauder pynte opp i krukkene utover høsten. Lise Vonstad Hva har dere av typiske høstblomster til krukker. Les inspirerende artikkel i Hagelandbloggen om planting av høstblomster i krukker og kar. Lundmo Planteskole added new photos.


Det er ennå bare august, noen av sommerblomstene har bukket under og det er ennå litt tidlig å fylle på med høstblomster.

Soft white beach wall mural poster. Her er noen ideer til hvordan du kan . Jeg har plantet høstblomster i krukker utenfor huset, og har høstpyntet litt før vinteren setter inn. Hebe vernonica heter denne blomsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg