tirsdag 23. september 2014

Skjærefjøl marmor

Raske og trygge leveringer! Cheese skjærefjøl , grønn marmor – House Doctor. Der hadde de slike fine skjærebrett av marmor.


Både marmor og granitt er fantastiske skjærefjøler , og en million ganger bedre enn f. Er du interessert i skjærebrett av marmor fra House Doctor, eller kanskje av LD- PE-plast fra Global? Visste du at LD-PE-plast er svært skånsom mot knivenes .

Coline serveringsfat, skjærefjøl i akasie. Med tynn rem i skinn for oppheng. SKJÆREBRETT, MARMOR , 16X60XCM, HVIT. Vakkert brett laget klassisk hvit marmor. Skjærefjøl av tre og marmor.


Det naturlige stenmaterialet marmor endrer farge og sørger derfor for at . En herlig kombinasjon av marmor og akasietre er satt sammen i dette skjærebrettet. Det store, runde skjærebrettet fra Hübsch er delt inn i hvit marmor og mangotre.

Klikk her for gode tilbud! Vakker skjærefjøl i marmor med livlige marmoreringer i skjønne toner fra grønt til svart. Bruk også gjerne skjærefjølen i din borddekking som ostebrikke, til å. Eggeformet skjærefjøl i frisk marmor. Skjørefjøl i marmor fra House Doctor.


Passer fint som serveringsfat til ost og kjeks. Modern House, aronia skjærefjøl 42x18cm. Rosendahl, grand cru skjærefjøl. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Chop Chop-skjærebrettet fra HAY er den ultimative luksus til kjøkkenet ditt. Den vakre marmoren og den rene formen gjør skjærebrettet til en ren fryd for øyet, . Bruk skjærebrettet som fat, dekor eller . Marmor skjærebrett fra House Doctor. Fjøla er av marmor som er et naturlig materiale,. Ikke bruk samme skjærefjøl til kjøtt og grønnsaker.


Hverken corian eller marmor egner seg som skjærebrett.

Serveringsbrett i eik og marmor , som kan settes sammen eller brukes hver for seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg