torsdag 18. september 2014

Jærbuen avis

JÆRNYTT er en e- avis som drives av frivillighet og engasjerte JÆRBUER. Vi ønsker å være et alternativ til de store avisene og håper på et stort publikum. Nærbø-firma fikk storjobb på Bore.


Nyheter fra andre aviser. Lignende Jærbu siktet for naziflagging og mistenkt for tagging. Jærbuen kom med en uforbeholden tilståelse da han måtte møte i Jæren.

Vi samler nyheter om Jærbuen fra flere hundre norske aviser. Hos Webavisen kan du lese siste nytt eller gjøre søk mange år tilbake. Gartneren pusset opp hjemme og så at noe manglet i verktøykassen til snekkeren. Nå har han fått patent på et produkt som lett kan komme til . Jeg ringte til avisen for å spørre hva som hadde skjed og fikk til svar at min far ikke var jærbu. Han har bodd på Jæren i år.


Hello my name is Juan Carlos. I have a lot of experience in the Spanish. Anita Helen Dalbakk Høyland.

Mange av dem så hatefulle at avisen til slutt måtte fjerne saken. Ordføreren i Time kommune Reinert. Jærbuen er et månedsmagasin som utgis ganger årlig i kommunene Klepp, Time og Hå. Magasinet fremstår som en avis med temareportasjer, kultur, sport . Fra september vil en flybuss kjøre fra Bryne to ganger i timen.


Jærbuen utkommer ganger årlig, hver måned unntatt januar og juli. Avisen har et opplag på 16. Den 17-årige jærbuen tilsto ifølge Rogalands Avis traktortyveriet og fyllekjøringen uforbeholdent, da han nylig møtte i Jæren tingrett.


Marius Lode debuterte for Glimt mot mesterligalaget CSKA Moskva i La Manga i februar. Ingen i Viking vil bekrefte interessen for Høiland overfor avisen. Siden har han vært fast på laget.


Nå er Stortinget imidlertid nærmere enn noen gang for den år gamle jærbuen , som bor i kollektiv med kjæresten Lisbeth, fem andre, samt en . Larviks museumsbåt Jærbuen II trenger sårt til overhaling. I vinter blir det trolig reparasjon av skrog og kjøl. Danske har reist hjem - jærbu kommer på prøvespill. Tips som blir brukt i avis eller på nett, blir belønnet med Flax-lodd. Ingen likar ein god handel så godt som Jærbuen , men dei vil òg være sikre på at dei kjem.


Inviterer Jærbuen inn til ein fagprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg