tirsdag 30. september 2014

Regnskogfondet kritikk

Regnskogfondets svært restriktive holdning til hogst i regnskogen kan virke. Kritikken øker mot det unike, norske regnskogprosjektet som koster . En påskeegg kartong og nedhugget regnskog. KRITIKK : Freia har i flere år fått kritikk for sin bruk av palmeolje. MiljøMilliarder av nordmenns sparekroner kan knyttes til palmeolje-selskaper som ødelegger .

Regnskogsatsingen fikk i fjor høst kritikk fra Riksrevisjonen for at for mye. Terje Tvedt bommer på sin kritikk av dem. Til tross for økt politisk oppmerksomhet og mer bevissthet enn noen gang om hvor viktig regnskogen er, fortsetter raseringen i høyt tempo, viser . Norge har bladd opp milliarder for å redde regnskogen. Og det er på dette punktet de retter den sterkeste kritikken mot Klima- og . Mai-Ndombe-prosessen i Kongo har vært en test-case, og har fått mye kritikk.


Han har vært med på Band Ai Live Aid og reist rundt til støtte for regnskogen. Det har Sting måttet tåle mye kritikk for, men han nekter å la seg .

Oljepengene er investert i seks selskaper som får kritikk for hogst av verneverdig tropisk regnskog, forurensning og brudd på . Erling Lorentzen, har fått kritikk etter påstander om at han har bidratt til . Etter massiv kritikk sier stadig flere palmeoljeselskaper at de ikke lenger vil . Freia fortsatt fortjener kritikk for sin bruk av palmeolje:. Når våre barn vokser opp, vil mange av dyrene i regnskogen være utryddet. Sjefredaktør Gard Steiro svarer på statsråd Tine Sundtofts kritikk av avisens. Britisk storavis kritiserer Oljefondets investeringer i regnskogsversting.


Gi urfolk kontroll over regnskogen. Det er tragisk at dette ennå ikke er blitt anerkjent som en viktig klimastrategi,. Ifølge den norske organisasjonen . Noen vil trolig være kritiske til at en organisasjon som Caritas skal drive med . Johan Wildhagens film viser regnskogen fra innsiden. Tjomlid kritiserer folk som prøver å gjøre et bevisst valg.


Det du kjøper i butikken kan få dramatiske følger for regnskogen , og. Oljefondet har i mange år blitt kritisert for å ha investert i selskaper som. Både PEFC og FSC har blitt kritisert av miljøorganisasjoner for ikke å gi god nok.

Avskoging av regnskogen i Kongo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg