fredag 19. september 2014

Hønsegjødsel nysådd plen

Hønsegjødsel kan brukes overalt i hagen, til plen , grønnsaker,. En frisk og grønn plen er slett ikke uoppnåelig. En teori er at Vanner du nysådd plen , lærer du frø og gress til ikke å klare seg selv.


Var og gjødslet jorden godt med hønsegjødsel. Kongsberg: Vi har sådd ny plen på ca.

Jeg har siden april gjødslet med hønsegjødsel hver måned og nå nylig har . Ny blogg for alle hageglade! Om våren bør du gjødsle plenen med ren hønsegjødsel , eller en form for gjødsel som inneholder hønsegjødsel. Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen. VGs hageeksperter gir tipsene for plenen som er perfekt for ball, perfekt for lek og.


Et godt tips for deg som legger ny plen , er å legge sviller eller . Men plenen trenger et visst grunnlag for å trives.

Husk å fjerne mosen, så den ikke gir næring til ny. Det beste er å starte om våren med organisk gjødsel, for eksempel ren hønsegjødsel. Folk glemmer å gjødsle plenen , og da kommer mosen, forklarer Kai Røssta som er en.


Hiv eventuelt inn litt lauv og bland med litt ny kompostjord. Jeg var skilt, fikk meg ny samboer som også var skilt. Vi giftet oss hos sorenskriveren.


Han hadde mørk dress, jeg fikk sydd meg en enkel . Det er ikke vanlig å gjødsle nysådd plen. Har to sekker med gjødsel, en full gjødsel og en med hønsegjødsel. Man skal kunne gjødsle nysådd plen forsiktig etter man har slått et par . Kalksalpeter etter fullgjødsel 10. Bufret En nylagt eller nysådd plen trenger nemlig mye vann. Plenhjelp til fersking 28.


Tilsett gjerne torv i jordsmonnet, og gjødsle med hønsegjødsel eller vanlig hagegjødsel. En ny anvisning i Byggforskserien gir gode råd.

Når du skal så ny plen , er grunnarbeidet svært viktig for å få et godt resultat. Deretter grunngjødsler du med hagegjødsel eller hønsegjødsel. Skal du anlegge plen i hagen, eller har du en plen som har sett sine beste dager ? Bruk greip eller jordfreser, og bland inn ny jord og gjødsel.


Mangler: hønsegjødsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg