onsdag 10. september 2014

Kaffegrut blomster

Er du smart, skyller du ikke kaffegruten ut i vasken. Men du er ikke smart om du kaster den i søpla heller, skal vi tro kaffegrutentusiastene der . Spørsmålet er om det er lurt å ha kaffegrut rett i be og i tilfelle hvilke planter som har best nytte av det? Aktiv på kompostering både kald og . For mye kaffegrut i hagen?


Dette funker spesielt godt på planer som liker seg best på den sure siden, som roser, flere frukttrær og asalea.

Den er næringsrik, og kan brukes til både kosmetikk og snegleskremsel. Kaffegrut kan brukes som gjødning i be potter, planter i kar og inneplanter. Hell kaffegrut i sluket, deretter heller du på flytende såpe og en kjele.


Endre fargen på blomstene. Få gode tips til hva du kan kaffegrut til. Lag gjødsel av eggeskall og kaffegrut. Samle også på kaffegrut og bland det sammen med eggeskallene. Et gammelt kjerringråd er å pakke håret inn med kaffegrut og plast når det er nyvasket,.


La også noe ligge over jorden og mellom blomstene.

Fosfor har betydning for utvikling av blomster og frukt. Nordmenn drikker mye kaffe. Det betyr også mye kaffegrut til overs. Nå blir det meste gjenbrukt via kildesorteringsordninger, men det betyr ikke . Visne blader , kompost, gressklipp, tevann og kaffegrut er noen av dem.


Lukter det allerede blomster i hele huset, kan du heller ta med deg gruten på . Klippet av alt det døde i håp for at den ville blomster igjen. Kaffegrut inneholder kalium, nitrogen og fosfor - det fungere som gjødsling. Eggeskall, nøtteskall, rekeskall osv. Dette er IKKE matavfall: Avskårne blomster.


Eimen av råtne blomster , kaffegrut og potetskrell steg opp idet posen revnet. Innholdet rant utover steingulvet. Hun løftet begge hendene til ansiktet. Visse planter som jord som er mer sure og kaffegrut gir dette ekstra surhet.


Blomster av en Camellia tendens til å være stor og busken liker skyggefulle . Posts about blomster written by Eidsvåg hagelag. Sneglene tåler nemlig ikke koffein. I tillegg gir kaffegruten næring til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg