fredag 19. september 2014

Vedsekk 1000 liter

Selges kun i hele kartonger á pk. Vevet med forsterkede felt for god stabilitet. Vedsekken er utstyrt med solide, hele, strammesnorer for bunn og topp. Flere resultater fra gardsdrift. H445nbcs,ow:77pt:gardsdrift.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Hvor mange storsekker er det i en favn? Eksempel: Bjørkeveden vår veier helt tørr ved. For å få en favn stablet ved hvor mange storsekker må jeg kjøpe inn?


JELØYved med tørr- ved -garanti rett på plass! Dette er kubikkmeter løs bjørkeved. Man får kjøpt ved i små og store sekker, fra dagligvarebutikker og bensinstasjoner, fra byggevarehus eller egne vedutsalg.


Noen som tør å mene noe om hvor mye ved vi trenger for en vinter.

Sunnmøre hvis jeg skal putte innpå et par . Produksjon i tide og lang nok tørketid er viktig, og det er nettopp slik ved vi. Men fyllingsgraden i en 60liters vedsekk vil variere litt etter lengden på kubbene. Kunder som handler ved når de begynner å fryse på beina midt på vinteren! Om det er oreved er det dyrt, er det blandingsved er det en helt ok pris og er det bjørkeved er det en . Småsekk, liter 6- kroner om du henter selv 7- kroner . Det kan være svært vanskelig å sammenligne priser på ved. Ved omsettes etter volummål og ikke etter vektmål, fordi vekta varierer alt etter hvor tørr veden er.


Det går med mer tid for å stable, selvsagt. VED PÅ LAGER: Erik Dahl sier det har vært mye ved i markedet de siste årene. Jo man har inte fattat att travad ved tar mindre plats . Her er våre priser på ved – Vi bringer veden direkte hjem til deg, eller du kan ringe. Trodde du en 40- liters vedsekk inneholdt liter ved ? Tro om igjen: Noen sekker har kun liter med ved - og liter luft.


Stablet pall ( mer ved enn rauset pall).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg