torsdag 25. september 2014

Hvordan binde ned frukttrær

Beskjæring og forming av frukttrær. Men det står på lappen at greinene skal bindes ned for at treet skal bære mer frukt. Hvilke greiner, hvor langt ned , og hvordan skal de festes?


Hei, jeg har kjøpt er epletre i høst og lurer på om jeg bør binde ned grenene nå eller vente til våren. Treet er harmonisk med grener på alle .

Trenger tips til vekter på. Henge lodd på frukttre innlegg 12. Flere resultater fra forum. Epletrær, tips for planting og beskjæring - Hageplanter og planlegging.


Ved planting kan man binde ned greiner som ennå er myke slik at du får en god og åpen vinkel mellom grein og trestamme. Alle frukttrær og bærbusker kan brukes som hekk eller espalje. Disse må da bindes ned med tau eller vaier. Espaljerte frukttrær bærer ofte mer .

Se hvordan du beskjærer og hvilke kvister du skal ta. På frukttrær skjærer en ned til en knopp som vender ut i fra treet. Har du et ungt tre, kan det noen ganger være nødvendig å binde det opp.


Vi lærer deg hvordan du gjør det riktig uten å skade treet. Er for eksempel vestavind det vanligste på det aktuelle stedet, slås pålene ned nord og sør . Når og hvordan binde ned plommetrær. Binde ned greinene på plommetre 27. Frukttrær - kan noen gi en innføring?


Ole Geir Skjæveland viser hvordan men planter epletre og forteller hvorfor man må binde ned treet. På unge trær bør noen greiner bindes ned for å få en god åpning mellom greiner og stamme . Generelt trenger frukttrær og bærbusker mye sol, så sørg for å at de plassere. La grenene bre seg ut og bind dem gjerne ned når treet er ungt, . Da kan det være en god ide å plante frukttrær som hekk. Slå ned stokkene med passe avstan og strekk ståltråden mellom dem.


Bind treet til en bambusstokk, og bind bambusstokken til ståltrådene. Her mytene og sannhetene om hvordan du holder myggen unna.

Spaliering betyr rett og slett å forme og binde et tre inntil et spalier eller gitter, og alle. Det er lettere enn du tror, og vi forklarer deg hvordan ! Lurer du på hvor og hvordan du skal plante et frukttre ? Det gjør du ved å binde ned greinene de første 2-årene, slik at de danner mest mulig grader ut fra . Arild Sandgrens plan er å lage ein allé med frukttre på nordsida av huset. Elles må ein kaste det som er av nedskorne kvister og rake . Grunnen til at Morelltrær bør beskjæres tidligere enn andre frukttrær , er at.


Du vurderer gjerne å sage det ned siden det ikke gir noen avling. Unsubscribe from Morten bragdø? Plant en eplehekk, vi viser hvordan.


Den kan stå på skrå eller bindes ned slik at den blir vannrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg