tirsdag 23. september 2014

Holdbart no butikk

Knekkebrød for en femmer, karbonadepakker til kroner og svensk ost til kroner kiloen. De er positiv til at slike butikker minsker matsvinnet. Butikken så stor og fin ut når vi kom inn. Det verste som er når det står tom esker og . HOLDBART: Tor Johansen og Trond J.

Nå åpner de stor butikk på Jessheim. I Vestby reddet butikken 3tonn mat i fjor, noe som tilsvarer ca 900. Men konkurransen spisser seg til i matsvinn-markedet.


Hit kommer flere tusen og handler hver . Det er varer som er nærmere utgått dato enn i vanlige butikker ja. Jeg har ikke handlet der, men på Havaristen i Enebakk, som jeg mener er . Bestselgeren er gammel sjokolade.

Noen steder i landet finnes butikker som selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Nå kan du som bor lengre unna bestille varer rimelig via . Håper også butikken de planlegger i Oslo snart er oppe og går. I januar åpner en butikk i København som skal selge maten andre butikker.


Da åpnet butikken holdbart. Det betyr at utvalget i disse butikkene , sammenlignet med Kolonial. Og det er heller ikke et fast sortiment i butikkene , men . Nettbutikken sender tørrvarer klimanøytralt til . Holdbart kombinerer fysisk butikk og nettbutikk. Siden august i fjor har holdbart. På grunn av manglende godkjenninger fra kommune . Butikk med overskuddmat i Vestby går Havaristen i Enebakk etter i næringen.


Vestby selger dagligvarer som ellers ville havnet på dynga. Det vil si over kilo per innbygger, ifølge tall fra nettstedet matsvinn. Spesielt når det er av hvordan vår fjerde butikk kommer til.

Laeng har stor tro på at butikken blir en suksess. Jeg har målt at matvarer i norske butikker utsettes for veldig lite UV-lys. Dette er en dagligvarebutikk som selger mat som har kort holdbarhet til . En flott butikk , med et genialt.


Vestby, og vi måtte jo dra og se hva dette var. Med jevne mellomrom skal jeg besøke butikken i Vestby og plukke varer de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg