tirsdag 23. september 2014

Harvest fond avkastning

Harvest er et globalt faktorfond som investerer i aksjer fra hele verden. Harvest tilbyr fondssparing basert på vitenskapelige metoder. Ved å høste disse faktorene systematisk øker sannsynligheten for at du får god avkastning på. I Harvest betaler kundene prosent.


Dersom man antar en gjennomsnittlig årlig avkastning på prosent og en spareperiode på år – sitter kunden i de . Se oversikt over norske faktorfond og avkastningen sammenlignet med. Fondet er foreløpig bare på mill. Et fond med milliar og avkastning på første året, vil forvalte mrd.


Jeg ser MYE Statoil, DnB, Telenor, og Marine Harvest på denne . Det viser seg at denne metoden gir bedre avkastning over ti. Ikke betal mye for fond med lav aktiv andel aksjer – Morningstar,. Harvest - fondet er spesielt designet for å stå godt gjennom urolige perioder og . Jeg har kommet over et fond , som ble lansert i dag, som heter Harvest.


Christiansen lover full åpenhet og ærlighet rundt kostnader og avkastning. Markedet er overmodent for et fond som Harvest , og vi tror på visjonen, . Fem mest populære fond blant de beste investorene på Shareville. Nordnet-kundenes favorittfond.


De har hatt fantastisk avkastning siste år. Les også: Globale aksjefond sliter med å levere god avkastning : Sjekk ut hvordan ditt . Nå lanserer de Faktorfondet Harvest som forvaltes ved hjelp av. Fronteer Solutions lanserte nylig faktorfondet Harvest.


Aksjefond er for deg som ønsker god avkastning. I aksjefond bør du spare mer enn fem år og tåler at avkastningen vil svinge underveis. Faktorfond er et aksjefond som bruker utvalgte faktorer i utvelgelsen av aksjer basert på analyse av store mengder data og algoritmer. Det er godt dokumentert at det er forskjeller i avkastning på faktorer.


Gjensidige Forsikring, Marine Harvest og Orkla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg