torsdag 11. september 2014

Variocage hundegrind

Størst utvalg på hundeutstyr, valpeutstyr, katteutstyr, hesteutstyr og utstyr til rytter på nett. Hundebur enkelt, Universal. Den sikreste hundegrinden som er kollisjonstestet bakfra, forfra og ved rulling. Send gjerne SMS for rask respons. I vårt sortiment hittar du bl.


VarioGate universal hundegrind. I bilen min (v70) har vi variocage. Det skrangla bittelitt, så vi måtte stripse litt.


Men det skal normalt ikke . Hér kan du parkere dine førerline så den er lige ved hånden. Kollisjonstestet hundebur med deformasjonssone og nødutgang. Passer for små hunder og katter.


Her på siden sælger vi kun crash testede hundebure af den højeste kvalitet. Unsere Transportboxen gehören zu Recht zum . Men vil ha stort nok til at hun kan bevege seg fritt og ligge godt. Artfex dobbel hundegrind til salgs. Stilig hundegrind med en ekstra liten dør til små hunder og katter.


Denne døren gjør at små dyr kan komme seg gjennom, men større hunder blir igjen. Er det ikke like greit med en skikkelig hundegrind som tetter mellom . To hunder kan sitte sammen uten å nå hverandre. Om den ene hunden trenger mer plass enn den andre kan skilleveggen enkelt justeres sideveis. Dette buret er tilpasset våre små firbente venner.


Et kollisjonstestet og fullt godkjent bilbur iht. For biler med høy lasteterskel i bagasjerommet. Håber I hvert fald at du ender med . Sett opp hundegrind i bilen? VARIOCAGE HUNDEBUR Vi samarbeider med svenske MIM som tilbyr hundebur av høyeste kvalitet og sikkerhet. Når en har hundebur eller hundegrind (som vi har) er det også litt tungvint å. Kroker til å henge hundebånd på er inkludert.


En lydløs, sikker og alsidig hundegrind for transport av hund i bil med mange . Til Boltre Seg Og Som Er Egnet Til Livet I En Leilighet With Grind Til Hund. Vi har også billige stålbur, Herkules og variocage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg