torsdag 18. september 2014

Lille larven aldri mett dikt

DEN LILLE LARVEN ALDRIMETT. Dette er en kort versjon har boka, i diktformat. Og larven spiste seg så mett , at skinnet sprakk,- ja rett og slett! Den kastet skinnet og sa Pytt, jeg har et til, helt splitternytt!


Songhefte for Snøkrystallen småbarnehage. Melodi: Tyven tyven, skal du hete.

Sommerfuglen Jompa var en liten larve. Den lille gubben sier Hikk, hikk, hikk. Stor stas i Haugatun barnehage da Lille larven aldri mett kom på besøk. Gjensyn med en moderne klassiker. Denne boken ble utgitt for år siden og har vært oversatt til mer enn språk.


Og mens de fleste bøker man har i to-årsalderen blir glemt, . Det som gjør boken unik er . Opplegget er gjennomført på 3. Flanellograf (i samling hver dag).

Epler og pærer henger på . Hvem husker ikke denne bildeboken om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i . Historien om den lille larven som spiser seg gjennom . GroupID=GROUP99ProductID. Den- lille - larven - aldrimett. Oändligt är vårt stora äventyr.


Vi leser ” lille larven aldri mett ”. Den Lille Larven Aldrimett - Minbarnehage. Andersen mente forlaget hadde forspist . Mamma, hvorfor er larven grønn? Skal den bli til en sommerfugl? Hvilken farge skal sommerfuglen ha?


Avdeling Rognebær har nå etter jul arbeidet med Lille larven Aldrimett. Fortellingen om den lille larven aldri mett er blitt en kjent og kjær fortelling for barna. Her har vi diktet opp historier rundt larvene, funnet ut hva de heter, hvor de . Barna plukket kongler og rognebær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg