tirsdag 25. november 2014

Automatisk vindusåpner drivhus

Det er viktig med ventilasjon i drivhuset for at plantene skal ha det bra. Også når du er borte, må plantene ha riktig temperatur, noe våre. Mange av drivhusets planter bryr seg ikke om temperaturer på over grader.


Solid og vannbestandig vindusåpner. Automatisk vindusåpner for Zeus semi proffesjonelt veksthus.

En automatisk vindusåpner gjør at du alltid for lufting i huset når det kreves. Vi anbefaler automatiske lukeåpnere til alle takluker og vinduer. Univent er den beste løsningen for alle drivhus , og vi anbefaler kun denne til våre paviljonger . Norges største utvalg av lagerførte drivhus og tilbehør til drivhus ! Vindusåpneren til drivhus har en . Sortimentet og priser kan variere i . Univent vindusåpner sikrer god ventilasjon og tilførsel av frisk .

Lukkes ved kjøligere temperaturer. Hjelper til å holde riktig temperatur i ditt drivhus. Du bestemmer ved hvilken temperatur vinduet . Med hydraulisk olje som utvider seg basert på temperatur og dermed åpner og lukker seg ved . Sylinder til automatisk vindusåpner , Vitavia. Velegnet til drivhus med glass og polykarbonat. Grønnlakkerte automatiske lukeåpnere.


I denne videoen viser vi hvordan du monterer Univent automatiske lukeåpnere i ditt drivhus eller lysthus. Er det noen som vet om automatisk lukeåpner er mulige å få kjøpt i nærheten av. Ser at Felleskjøpet har denne: AUTOMATISK VINDUSÅPNER.


Ekstra sylinder til automatisk vindusåpner som passer VENUS - MERKUR. Univent som er tilpasset drivhusmodellene IDA, ZEUS og HERA Les mer. Kan vendes 1grader og kan løfte kg. Passer til: VENUS - MERKUR - URANUS . Våre Scanline - drivhus er konstruert slik at lys og isolasjonseffekten er meget gode.


Oljesylinder som åpner luftevindu automatisk når det blir varmere.

Bestill et av våre drivhus og få med deg gratis startpakke. Bør jeg gå for et mindre drivhus av bedre kvalitet, og hva kan da anbefales? Selv skal jeg prøve å montere automatisk vindusåpner på . Gamle vinduer og god hjelp av snekkerkyndig samboer og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg