torsdag 6. november 2014

Løftebukk lav takhøyde

Den mest komplette lave og portable søyleren på markedet, som er spesielt laget for lave takhøyder. Søylene flyttes raskt og . Genial løftebukk med lav takhøyde i garasjen. Fungerer utmerket, har bare 10cm betong sokkel så har sikret søylene i taket også. Motor henger på søyle og . Vist du tenker på at bilen er for lav til å komme oppå,er ikke det .

Ypperlig 2-søyler for de med begrenset takhøyde leveres i forskjellige utgaver. Sv: Garasjeprosjekt - flyttbar tosøylers løftebukk. TechLift søyler løftebukk for standard takhøyde. Løftearmer designet for lave biler, med kun 65mm byggehøyde.


Noe annet jeg heller burde se på? Noen som vet om produsent som har søylet løftebukk med søyler under 2. Skal til å kjøpe meg en lav søyler selv. Om budsjettet er lavt ville jeg ha sett etter en stenhøj spindel løfter.


En bukk som er akkurat for lav er det værste jeg vet.

Hvor høy takhøyde du trenger kommer jo litt ann på hvilken bil du skal løfte. Må nok satse på en lav løftebukk og toppstopp hjemme også. Tok en bil nå i uken på en 2-søylet løftebukk. Har vannvittig lyst på løftebukk , får se om jeg får lurt det til på noen måte.


Kan jo evt lage loftet med lav takhøyde , men da faller noe av poenget bort. Elektromekanisk premium 2- søyler med 3-tonns løftekapasitet og sportsarmer med lav pick up-høyde. AGM Mer en 4-søyler løftebukk med tonn kapasitet. Denne løftebukken krever en takhøyde på min.


Bruker strøm bare når du løfter . Dersom noen andre har interesse av en slik løftebukk kan vi ta med flere. Manuell senkemekanisme lik TW242A. Den ideelle løftebukken for garasjer med lav takhøyde. Uansett bør vel takhøyden være en del over to meter da, slik at evt.


Alle garasjer bør ha høyde for en løftebukk med en personbil 2m oppe i lufta ;). Passer godt hvis du har liten plass og lav takhøyde -Du må ha . Vi har løftebukker som dekker alle behov, passer i de fleste garasjer og i flere prisklasser. Når det er sagt, innebærer den lave husleia at vi må gjøre noe.


Rimelig og populær modell med topp kvalitet til lav pris.

Over års erfaring med utelukkende løftebukk salg til Europa og USA. Dette pga takhøyde i garasjen. Måtte også kutte til noen planker til å legge foran og bak når lave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg