torsdag 20. november 2014

Oppbevaring strikkepinner oppskrift

Jeg har sysaker, heklenål og strikkepinner i en litt gammeldags tinnboks :). Hvordan oppbevarer dere strikkepinnene? Oppbevaring av garn og pinner innlegg 20. Flere resultater fra forum.


Tilbehør Bufret Her finner du alle former for oppbevaring til dine strikkepinner , heklenåler, tilbehør og garn. Plastboks til strikkepinner - Lilla Tilbehør Villy Jensen .

Etter hvert som jeg har fått en god del strikkepinner og annet utstyr som er godt å ha, har det vært en nødvendighet å få til en god . En praktisk pung til oppbevaring av småtteri som maskemarkører,. Praktisk og ryddig etui for . Jeg er kanskje litt i overkant ivrig med pinner og tilbehør. Men jeg syns det er så viktig at utstyret er det beste, når vi tross alt bruker så mange . Alt du trenger til strikking og hekling. Det er irriterende å miste strikkepinner og heklenåler, og like irriterende når man ikke lenger husker.


Sy en flott mappe til oppbevaring , så har de en fast plass.

Ligger oppskrift på pickles. Det har jeg lagd til mine strømpepinner. Genial oppbevaring av rundpinnene dine! Stort utvalg billig oppbevaring til strikkepinner i alle størrelser.


Pringlesbokser er solide pappbokser som er fine å gjenbruke når potetgullet er spist opp. Lokket er ikke mye å skryte av, men boksen i seg selv . KnitPro Royale strikkepinner. Utformet med mellomrom for utskiftbare strikkepinner.


Hvert etuo har tre adskilte seksjoner for å oppbevare vaiere, tilbehør og annet små stæsj. Det blir litt strikkepinner og heklenåler etterhvert. Utgangspunktet er oppskriften fra Pickles. Halvmyk, av kraftig polyester. Kan foldes helt ut, slik at alt verktøy blir lett tilgjengelig.


Ytterlomme med glidelås for f. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg