fredag 14. november 2014

Northern brewer humle

Vår humle er pakket i poser som beskytter mot lys og luft. Northern Brewer 5- alfasyreinnhold. Opprinnelsesland: Tyskland.


Brukes aller mest som bitterhumle , men har også en nydelig smak og aroma. Brukes mye i forskjellige tradisjonelle lagerøl og.

Klassisk Engelsk flerbrukshumle Dyrkes i dag hovedsakelig i Hallertau distriktet. En meget populær på verdensbasis. Det är en av världens mest populära humlesorter. Används med fördel i mörka ales . Flere resultater fra forum. Universal humle, kan især anvendes som bitter humle.


Ofte brugt i mørke øl, såvel som i Altbier og Kölsch.

Humlen er kjent for sin mangesidige smak og velluktende duft, . Kraftig bitterhumle i lufttett forpakning på 1gram. Gir ren og fin bitterhet til ølet. Dosering fra TIL gr pr liter, . NB er brukt som både bitter- og aromahumle under kokefasen.


Veldig populær bitterhumle som også kan brukast til aroma. Brukast til : Porter, Ales, Kölsch, . Den brukes mest som bitterhumle men passer også godt som aromahumle. En svært anvendelig humle.


Grown: UK, US, Germany (called Hallertauer NB), and other areas . Den odlas i ett flertal länder såsom Tysklan Spanien och Belgien. Den är svårodlad och ger en måttlig . Derfor er det rart at kunne finde en erstatning for den humle der står i opskriften. Den er en krydsning mellem en . Stark, rik, träig och mintaktig.


Et stort utvalg innen gjær, malt, humle og andre råstoffer du behøver for å brygge det perfekte ølet.

Humle er viktig ingrediens i ølbrygging. Smedöl har satt ihop en lista på vilka andra humlesorter som man skulle kunna använda. Bitterheten i øl kommer fra humleblomstene som inneholder alfasyrer.


Dampen har ein fin balanse mellom humle og malt, med ein tanke overvekt på humlen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg