mandag 24. november 2014

Brunsnegle liker ikke

Du kan få en fin blomsterhage med planter brunsneglene ikke liker , sier lektor og gartner Berit . BRUNSNEGLEN LIKER IKKE DETTE. Fyll hagen med planter mordersneglen ikke liker. KLATRER: Clematis får være i . I disse publikasjonene har jeg hjulpet til med å utarbeide en liste over en del planter brunsnegler ikke liker så godt.


For å undersøke hvilke planter brunskogsnegl liker eller ikke , kan det utføres direkte observasjoner på snegler i naturen.

Du kan skille brunsneglene fra andre brune snegler ved å se hvor lufte hullet. Potter kan smøres med en spesiell lim som sneglene ikke liker. Snegler liker ikke kobber, så de snur umiddelbart når de kommer i . Slik kan du gjøre hagen til et utrivelig sted for brunsneglen , uten at du trenger å kvitte deg med blomstene. Hvis man skal si noe fint om brunsnegler , må det være at de lager lite bråk og liker all slags blomster. Men det er et magert grunnlag for varige . Har man kjøkkenhage, kan man . Velg planter som brunsneglen ikke liker.


Sneglene liker ikke å bevege seg på fersk bark, fersk kakaoflis, kalk, eller jordforbedringsmiddelet alginat.

De liker absolutt ikke bringebær, bjørnebær, rododendron og roser. Vi ser også at det er lite skade på . Mitt beste råd er å satse på planter som sneglene ikke liker. Selv har jeg ikke brunsnegler i hagen (enda), men de små grå gjør også stor skade. Ikke mist motet, her er våre beste tips for å bli kvitt de brune sneglene og vinne kontroll over hagen igjen.


Disse blomstene liker brunsneglene ikke. Nedenfor er en liste over noen av de planteartene som brunskogsneglene enten liker eller ikke liker. Femtunge er en robust og vakker blomst som blomstrer til langt ut på høsten. Brunskogsneglen unngår gjerne vedaktige planter som rhododendron, roser og bartrær.


Brunsnegler skiller ut slim for å gli . Den liker heller ikke begonia, eføy, julerose, lavendel, . Her er de beste tipsene for å få en hage som brunsnegler misliker. Når det kommer til sneglemenyen, velg planter som sneglene ikke liker , tipser Tonje Bergh, . Planter du riktig vil brunsneglene styre unna. Deretter planter du blomster som brunsneglene ikke liker. Det er en plante brunsneglene ikke synes noe om.


Skarphagen understreker at det finnes en god del planter brunsneglene ikke liker. Eksempel på en plante som trolig er lite populær for brunsnegler : roser. Men, skal det bli noe av så må mange bli me ellers blir jo ikke min liste noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg