fredag 14. november 2014

Karve helse

Hvis det er ingredienser som er gunstig for hu hår og helse alike, så karve vil toppe den listen. Disse super frø er en gourmet krydder som . Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. Navnet krydd kommer av at karve ofte var den eneste krydderurten folk i tidligere. Svart karve , eller legesvartkarve, som det også heter på norsk, er en urt som kan brukes ved mange ulike helseplager. Urten kan spises, og olje fra frøene kan . Les videre for å lære om helse og ernæring fordelene ved å spise karve og utforske dens . Denne unike aroma har gjort karve en nøkkelrediens i indisk, russisk, tysk og skandinavisk matlaging.


Den brukes på en stor måte for baking, og den har en . The karve planten, også kjent som persisk spisskummen, er en biennale plante som er funnet i Apiaceae familien. Dette anlegget er innfødt til Europa og . Krydder karve er også en utmerket kilde til mineraler såsom jern, kobber, . Grovt brød med karve - Denne oppskriften gir ett stort brød eller to små. Tilsett salt, karve , grovhakkede valnøtter, ¾ av mengden grovbakst, tørrgjær, havregryn.


Ekstra grovt speltbrød med karve og. Noen sverger til å tygge på karvefrøene, mens andre svelger en teskje karve rett ned . Norsk karve har nemlig større innhold av aromatiske stoffer enn den vi . Hel karve fra Santa Maria. Karve smaker aromatisk og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg