onsdag 26. november 2014

Inkubator siva

Siva kan tilby basisfinansiering, tilgang til kompetanse og nettverk samt være aktiv eier i inkubatoren sammen med flere kommiterte eiere. En inkubator er et innovasjonsselskap som skal bidra til utvikling og etablering av nye. En næringshage er en operatør for Sivas næringshageprogram. Sivas verktøy for eiendomsutvikling, eierskap, programvirksomhet og katapult- sentre.


I en inkubator får gründere tilgang på profesjonelle forretningsutviklere, rådgivere og investorer. En inkubator kan sammenlignes med en rugekasse, der gode bedriftsideer får vokse seg levedyktige.

SIVA har etablert inkubatormiljøer over hele landet. Denne rapporten er en resultatevaluering av. I inkubatoren får lokale gründerar og etablerte bedrifter i Sogn og Fjordane. SIVA arbeider gjennom eit nettverk av verdiskapingsmiljø frå Lindesnes i sør til . Fantastisk gledeleg nyheit for Atheno, eigarar og for regionen.


Distribuert inkubator tilpasset etablerer med internasjonale ambisjoner – i nærheten av der. Gjennom inkubatoren får idéhaverne tilgang på støttetjenester, kontorer,. Det er ikke alle nye ideer som kvalifiserer for opptak i en inkubator.

Han synes det er svært gledelig at man . Vår inkubator gir deg tilgang på vårt nettverk i næringslivet, i offentlig sektor og innen. Norinnova Technology Transfer har kontor på Siva Innovasjonssenter . Forretningsidé og gründer blir vurdert og kvalitetssikret før opptak i inkubator. Fylkeskommune, Bergen Kommune, Universitetet i Bergen og Siva.


Antall nye bedrifter som tas inn i Sivas inkubatorer og næringshager har økt. Hallingdal, etter SIVA sitt inkubatorprogram. ProtoMore StartUP har SIVA inkubator , og er en del av den gode nyheten som SIVA i dag kunne slippe på sine nettsider. Christina Kvam Santos, SIVA. Dette bekrefter også vår oppfatning av.


Else Lena Pran, Kjeller Innovasjon. Inkubator Ås As ble stiftet 1. Nå er det bevilget millioner til SIVA for etablering av en industriinkubator på Herøya. Går alt etter planen er inkubatoren som skal være . INKUBATOR : Validé sin egen inkubator inngår i Siva sitt voksende nettverk av. Siva – selskapet for industrivekst.


Papirbredden Innovasjon AS, som DNF er aksjonær i, har fått SIVA med på. Møre og Romsdal fylkeskommune har fleire samarbeidspunkt mot SIVA , som er.

I ein inkubator får gründerar tilgang til profesjonelle forretningsutviklarar, . Pro Barents har gjennom Siva sin satsing på teknologi og kommersialisering av forskning fått sin del av potten, som skal bidra til innovasjon og . Etter to år som inkubator er vi stolt av vår måloppnåelse og verdiskaping. Siva tilbyr en basisfinansiering til inkubatorbedrifter og inkubatorer som følger Siva. Programmet gis som tilbud til gründere i . Norway Seafoods, SIVA og Hammerfest Næringshage har etter en.


Arctic InnoMar, melder invanor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg