tirsdag 11. november 2014

Skjærefjøl eik

Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale som du kan slipe og. Uskjærebrett er designet av Anne Qvist. Den er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser og er svært funksjonell - bl.


Oak skjærefjøl - eik - Sagaform. Ting fører et stort utvalg av skjærefjøler. Fjøla egner seg spesielt godt til kjøtt, fisk eller frukt da den har et .

Eik og teak er andre eksempel på gode trematerialer, da det er harde tresorter som ikke brytes ned så raskt. Sjekk bare at treet kommer fra . Et av temaene i spørreundersøkelsen var bruk av skjærefjøler på. SKJÆREBRETT I EIK 54X35X3CM. Pris er inkludert MVA og uten frakt. Det viktigste er at skjærefjøla har en overflate uten hakk og riper.


Furu og eik viser seg å ha gode egenskaper mens bøk, ask og lønn viser . Visste du at furu og eik har større antibakterielle egenskaper enn bøk og ask?

Et modellforsøk viste at skjærefjøler av furu . Kjøkkenet er nok hos de aller fleste ikke bare det mest brukte rommet i huset, men også det stedet som - naturlig nok - er utsatt for mest arbei . Etter grovtilpasning av emnene “kokes” eika for å hindre sprekk- dannelser under tørkeprosessen. Denne skjærfjøla er laget av Sør-Tysk eik. Bare de hardeste delene av treet er brukt. Dette treverket har et forholdsvis høyt innhold av naturlige an.


Modern House, aronia skjærefjøl 42x18cm. Skjærebrett Ek Med Renne 50x30xcm. Her vil vi lage en skjærefjøl med anslagskant, slik at den ligger godt fast på kjøkkenbenken.


Platestykket som er saget ut er litt skjevt, . Solid og vakker skjærefjøl som egner seg vel så godt som serveringsfat. Håndlaget skjærefjøl i solid eik med lasergravert mønster fra det svenke merket Low Key. Hver skjærefjøl er håndlaget av naturlig tre og har en unikt utsee. Treverk er et materiale som gjør seg veldig godt med sin lunhet og varme uttrykk, i bufféen, på bordet og i andre serveringssituasjoner. Og så veier babus under halvparten så mye som eik.


Tøff skjærefjøl i massiv eik. Flott både som skjærefjøl og serveringsfat.

Walnut skjærefjøl , medium. Asymmetric skjærebrett L, eik. Tungt og massivt skjærebrett i eik. Det ligger stabilt på kjøkkenbenken og kan brukes på begge sider.


Den ene siden har praktisk avrenningsrenne for kjøttsaft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg