torsdag 13. november 2014

Lite klesstativ

Plastføtter hindrer riper i gulvet. OMEDELBAR klesstativ , svart, gullfarget. Søtt lite klesstativ til barnerommet av høy kvalitet. En praktisk ekstra garderobeplass hvor jenter kan henge opp alle de fine kjolene sine. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass.


Selv på et lite soverom får du plass til et nattbord som er.

Ting fører et stort utvalg av hyller og hylesystem. Materiale: PP (polypropylen), Stål. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har . Jeg har ett eller annet sted sett et bærbart klesstativ som man kan henge klær i ( altså uten hyller, eller bare med en liten hylle på toppen), som . Fint lite klesstativ til barnerommet. Lite brukt klesstativ selges.


Brukt, men ser ut som nytt. God plass til mange jakker og sko.

Litt usikker på pris men når jeg gikk til psykolog kostet det rundt 3kr per time. Med andre ord er vaskerommet et lite rom med mange funksjoner. HENG OPP: Det kan være praktisk med et klesstativ på vaskerommet om . Mens maitre-de hjalp de andre, snek Cho-Wu seg bort til et klesstativ og plasserte et lite elektronisk lytteapparat under kragen på en stilig dressjakke som han . Dimensjoner: Bx H1x D45cm.


Pauline Deltour amazes once again with an article that combines lightness and stability. Behind its lightweight, linear design, the “Pierrot” coat stand is . På et lite kjøkken vil en stor fruktkorg ta unødvendig mye plass på. Montér heller et klesstativ du kan dra ned fra taket, så blir problemet løst! Produsert i hvitmalt tre med en dekorativ stjerne lengst opp. Et praktisk møbel til barnerommet eller gangen der barnet ditt kan henge . Klesstativ fra Kids Concept.


Bufret Clothes rack, et enkelt og moderne klesstativ fra danske Malling Living, som med sitt enkle design er super dekorativt i hjemmet. Passer perfekt til entreen, . Sånn får du frittstående klesstativ og en åpen garderobe til å se ryddig ut. Men å gjøre et lite bad enda mindre?


Enkeltsidig klesstativ med stabil ramme. Utstyrt med kroker og en praktisk hattehylle. Kan kompletteres med hjul (kjøpes separat).

Et hvitt lite hus med smårutete vinduer sto helt for seg selv i det brune og grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg