fredag 28. november 2014

Mit i treverk behandling

Angrepet treverk bør behandles eller skiftes. Stripet borebille, ” mit , mott, makk, morr”, husbukk og stokkmaur). Voksne biller kan klekke etter endt behandling.


Er flygehullene gamle, eller. Hvordan lever stripet borebille? Behandling av treverk som har motthuller.

Det jeg lurer på er om noen har anbefalinger på middel jeg kan smøre på treverket som trekker inn slik att det blir ugunstige forhold hvis det . Tremark, mit , mott og mår – kjært barn har mange navn. Det er bare noen få mm ytterst som blir behandlet , og billene og larvene vil da kunne leve . Hovedbehandling bør være fuktreduserende tiltak, alternativt kombinert med impregnering av treverket. Andre angrepne områder behandles med insektmidler beregnet til bruk . Du kjenner problemet: Mark og biller i treverket. Når møbelet er fritt for dyr, kan du velge hvilken type behandling det skal få.


Stripet Borebille kalles blant annet tremit , mit og mott. Kjemikaliebehandling av treverket sanerer eksisterende angrep med 1, og beskytter mot .

De kan utbedre skadene og behandle med gass og propper med gift. Når en slik krabat, en borebille, finner veien inn i treverket i vegg, gulv. Da kan overflatebehandling være løsnin-. De aller fleste har sikkert opplevd hull i gammelt treverk.


Ved av ulik opprinnelse, behandling og kvalitet kan ha ulike insekter i seg. Insektene vil også dø av varmebehandling. Voksne treborende insekter legger egg i sprekker i treverket.


I gangene inne i treverket vil det være mye bormel som drysser ut av hullene. Hos oss kan du derfor få både frysing, varmebehandling , transport og. Det er larvene som gjør skade på treverket , ikke selve billen. Larvestadiet varer i 3-år. JOTUN Impregnering tre benyttes til behandling av alle fuktutsatte trekonstruksjoner.


Produktet må ikke benyttes på treverk i jordkontakt. Normalt er inn- trengning . De er kjent under navn som dødningeur, mit og tremark. Mit er et navn på biller av familien borebiller (Anobiidae) som gjør skade på treverk. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 29.


Mangler: behandling Skadedyr i gammel arvegods.

Høres ut som mit , små insekter som liker tre:) Disse flytter seg over til annet treverk og møbler, så det er nok best å behandle. Jeg holder på å renovere ett tømmerhus som var bygd ca . Trenger noen til å male vegger og gulv i et lokale på ca. Kun halve veggen skal males. Gulvet er laminat, behandlet med vinyl.


For et langvarig og pent treverk bør du rengjøre terrassen hvert år. En tommelfingerregel er å behandle treverket annen hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg