fredag 7. november 2014

Rugeegg silkehøns

Vi leverer Hønefoss - Hokksund - Drammen - Sandvika i august. Med forbehold om nok bestillinger. Vi har nå kyllinger av forskjellige raser for salg. Ruge egg av silkehøns ønskes kjøpt.


Profilinformasjon om selgeren.

Egg : kremfarget - gram. Du kan derfor sikkert få tak i høns fra stammer som legger bra med egg. Hardførheten er vel omtrent som hos de andre dverghønsene, helt grei. Noen som driver med silkehøns og kan fortelle litt om genetikk i forhold til de.


Hei, har dere rugeegg av Silkehøner for salg? Vil gjerne kjøpe egg av sultan. Hei er på leit etter silkehøner ,helst brun og 1i hvit eller i en annen farge . Jeg ønsker å kjøpe rugeegg av følgende raser: - Brahma - Lys sussex - Dverg Kochin - Silke høns - Gul orpington.

Er det noen som selger eller vet om noen? Har silkemyke fjær som ser ut som hår. Hud og kjøtt er mørkeblått. Verper fine egg , middels god verper.


Det er straks desember og folk planlegger mest til jul. Men noen planlegger også for våren, planlegger en drøm om høns i dagen, om å hente egg selv, om å ha . Hønene lider ikke av mangel på hane, men høns er flokkdyr, og tre til fire høner er egentlig. Vi har avlet frem høner som legger mange egg og sjelden ruger. Silkehøns Opprinnelse: Rasen stammer fra Østasia og har vært.


Minstevekt for rugeegg er – 38gr. Oversikten under er fordelt på kategoriene HØNS , DVERGHØNS, GJESS, ENDER,. Er på jakt etter egg eller kyllinger, Orpington and.


Kjøp, salg eller bytte av fugl, ruge egg og utstyr til fugl. Høna bør ha ruget fast i minimun dager før du vurderer og gi henne egg. Skrevet av Tor Lauvdal, 6. Har lovet fruen og barna at vi skal ha oss noen høns.

Noen som har synspunkter ang rase og arealbehov inne og ute .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg