fredag 14. november 2014

Syrin giftig

De fleste planter er lite giftige og vil derfor ikke gi noen symptomer ved en liten smak. Har barnet ditt smakt på blad eller blomst. Ofte vil de giftige plantene også gi symptomer som kvalme, oppkast og diaré.


Mange planter er giftige , og kan gi kontakteksem eller andre plager. SYRIN : En av våre mest brukte busker.

Sett før at giftige ting holder hu seg unna, men tar bort slike ting i luftegård og prøver å. Vi viser deg hvilke planter og blomster som er giftige og som du burde holde unna. Med disse triksene får du syriner i vase til å holde lenger. De irriterende plantene kan gi svie og irritasjon i munn og svelg, eventuelt magesmerter, diaré eller oppkast, mens de giftige plantene blant . Jeg har pyntet kaker både nellik, syrin og roseblader, og synes det ser.


Daglilje er så vidt jeg vet, VELDIG GIFTIG ! Det finnes mange giftige planter. Her er de vanligste beskrevet.

Denne blomsterkaken er for søtmonser som ikke vil ha hvetemel. Vi deler de giftige plantene i to grupper: 1. Jeg tenkte bruke bladene på syrin og solbærbusker til å lage sjokoladeblader. Vet noen om disse er giftige ? Finner ikke opplysninger om det . Fruktene er røde og noe giftige. Hele planten er litt giftig.


Syringa vulgaris Syrinbusk. Blomstene tar seg godt ut i salater og som pynt på desserter. Ferdig utvunnet lavendelolje kan være giftig. Man må aldri bruke mer enn . Rhododendron, barlind og eføy er bare noen av plantene man kan finne i hager og parker her i landet, og er du hundeeier, må du være oppmerksom på at de . Sauer tåler faktisk mange giftige planter vesentlig bedre enn det storfe gjør.


Det gjelder for eksempel både giftplantene i svineblomfamilien og . Lignende Denne listen inneholder planter som er giftige for kaniner. Selv om en plante ikke står på listen, betyr det ikke dermed at den ikke kan være skadelig. Katter liker ikke bare gress - de tygger også gjerne på andre planter hvis de får muligheten til det.

Noen planter er så giftige for katten at den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg