mandag 8. juni 2015

Atea ansatte

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og . Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Bedrift underlagt ATEA AS.


Administrerende Direktør (Over Ansatte ), Direktør (Over Ansatte ), Avdelingsleder (Databehandlingsvirksomhet), Regnskapssjef, . Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i Atea Norge.

Se hvem du kjenner i Atea Norge, dra nytte av ditt profesjonelle nettverk og bli ansatt. I går gikk dansk økokrim til razzia og pågrep offentlige IT- ansatte ,. For dager siden - Alle de tiltalte i Atea -korrupsjonssaken er kjent skyldige i Danmark. Syv tidligere ansatte er nå dømt til strenge straffer. Fredag morgen er det allmøte i Atea Norge, der de ansatte får detaljene om den noe plutselige avskjeden til sin sjef.


I dette intervjuet snakker . Mens tre av de seks varetektsfengslede i Atea -saken nå blir løslatt, kan tidligere ansatte røpe at det lenge har vært smøre-kultur i it-selskapet. En fantastisk bedrift som også inkluderer sine ansatte.

Atea er Norden og Baltikums ledende leverandør av. Stavanger-kontoret til Atea går fra 1til 220. Gunstig avtale for ansatte hos Atea : Merke.


Norge innenfor IT-infrastruktur og har per 1. Atea skriver i en melding at påtalemyndigheten i Danmark har fremmet et krav. VINNERLAGET: Her er en del av de Atea - ansatte i Hamar som feirer rekordkontrakt med Norsk Tipping. Trygve Tørud (fra venstre), Andre . Ti tekniske arbeidere hos Atea Fredrikstad er i streik for å få tariffavtale – slik som deres kolleger i Sverige og Danmark har. Andersen kommer fra stillingen som salgssjef i samme . Vi har talt med nogle af vores medarbejdere om, hvordan det er at arbejde i Atea. Om de ting, som kendetegner Atea som arbejdsplads, og hvad der skaber . Konsernet er notert på Oslo Børs under . IT-selskapet 3A-it ble etablert i januar i år av tidligere ansatte i danske Atea.


Ateas administrerende direktør Steinar Sønsteby hevder sensitiv . Tirsdag signerte Atea avtalen om leveranse av IKT-tjenester med Bodø kommune. For dager siden - Flere ansatte fra it-koncernen Atea kan risikerer at blive retsforfulgt i, hvad der er blevet karakteriseret som danmarkshistoriens største sag om . Selskapet har i dag ansatte i Bodø. DU KAN LEIE ELBILENE HOS ATEA PRIVAT PÅ KVELDSTID OG I HELGENE!

Dette har bidratt til et felles begrepsapparat i Atea samt forståelse for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg