tirsdag 23. juni 2015

Lobelia flerårig

I ettertid begynte jeg å stusse, ettersom lobelia jo er ettårig, men ser etter. Ettårige, toårige og flerårige planter. Ringblomster, blomkarse, lobelia , løvemunn, dufttobakk, tunbergia, kornvalmue. Hagelobelia er en flerårig urt i klokkefamilien som i Norge dyrkes som ettårig.


Botanisk set hører lobelierne til de flerårige planter.

Information om flerårig lobelia och hur man bäst sköter denna växt. Lobelia ser flott ut som en grense . Fuchsia er en flerårig plante, men da må du ta den inn om vinteren. Får et væld af graciøse blomster i de skønneste farver. Utrolig smuk i altankasse, krukke eller ampel.


Bruk det hovedsakelig for dekorasjon og fringing av blomsterbed og . Denne hardføre flerårig plante, og nådde en høyde på m. Små lilla blomster strødd tette blomsterstand konisk form.

Vakker, riktblomstrende lobelia. Ny, mer hardfør sort med halvhengende vekst som tåler varme somre godt. Hortensia er mye brukt, og den er flerårig flere steder i Norge. For eksempel georginer, margeritter og lobelia kan gi gode farger i bedet. Flerårig , enkel stokkrose i fargeblanding.


I sol eller halvskugga i näringsrik, fuktighetshållande jord. Passar i rabatt och kruka. Håller sig stabil och upprätt. Du skal helt ned i Middelhavsområdet, inden den er flerårig. Den er kun hårdfør i zone 9–11.


Røsslyng er dessuten flerårig , hvilket betyr at du vil ha glede av den i lang tid. Dette er en blomst som er enkel å ha med å gjøre, og selv om . Pragtlobelie er en flerårig plante fra Nordamerika. Under vore himmelstrøg må den regnes for at være en etårig sommerblomst.


Bladen sitter samlade i en . Det beror på om du har den ettåriga sorten eller någon av de fleråriga.

Planterne bliver omkring cm. De senare kan man försöka övervintra i ett svalt, men frostfritt ställe. Kantlobelia - Täta tuvor översållas av snövita blommor över det klargröna bladverket. Omtyckt sommarblomma för rabattkanter och blomlådor.


Det er en flerårig plante, som betyr at den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg