tirsdag 30. juni 2015

Jordfreser utleie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . VI LEVERER GJERNE MASKINEN DIT DU TRENGER DEN. Arbeidsbredde på hele cm(Kan kortes ned) . Ta kontakt med oss i dag for flere spesifikasjoner!

Hos oss kan du leie følgende maskiner: Jordbor Stihl BT 120. Mulighet for påmontering av utstyr til ulike bruksområder. Kontakt oss i dag for pris på leie. Jordfreser fra Honda, robust og lett å starte.


Vi driver med utleie av lifter, maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, privat så vel som offentlig sektor i områdene Jæren, Sandnes , . Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Hos MyLift kan du leie alt av maskiner og utstyr til store eller små prosjekter.

Honda jordhakke, ypperlig til prepering av jord for etablering av plen eller planting. Utrolig sterk og effektiv med kraftoverføring via planetgear og det berømte . Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. En lettstartet og driftsikker jordfreser.


Kraftig profesjonell jordfreser for de tøffe oppgavene. Nå kan du bestille utleiemaskiner fra vår hjemmeside. Bensindrevet motor på Hk. To gir frem og ett bakover. Trinnløst justerbart styre og trinnvis . Hos AML kan man leie alt fra fliskuttere, . Book online med rabatt.


Hydraulisk jordfreser for utleie i Trondheim. Utleie av hydraulisk jordfreser 2kg. Monsen Maskin AS har levert maskiner, verktøy og utstyr til bruk i hage, park.


Han tjener ekstra på å leie ut en varehenger, fot båthenger og en Askeladden 19.

Gjør eiendelene dine tilgjengelig for utleie ! Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget. Prisene er inklusiv MVA og forutsetter at maskinene leveres tilbake i samme stand som de . Vi har egne sertifiserte kontrollører som sørger . Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk og netbutikk, en egen avdeling som driver med utleie av tilhengere, småmaskiner, hagemaskiner m. PRODUKT, DØGN (uten mva), DØGN (inkl. mva), HELG (uten mva), HELG (inkl. mva). Et av Norges største firma . For litt grovere hagearbeid har vi et utvalg av mini-gravere, jordfres , kvistkuttere og mye, mye . Ved leie av motorsag tilkommer nytt kjede ved utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg