fredag 26. juni 2015

Storrevebjelle

Stor revebjelle er en finhårete, opprett, toårig plante som kan nå en høyde på ca. Rosettbladene er lansettformede, hårete og fintaggete. Digitalis grandiflora 11cm. Salgsperiode til : August.


Revebjellene blomstrer flittig på forsommeren og sommeren og er like vakre i et bed som en grøftekant. De er egentlig en veldig enkel og .

Storrevebjelle har lysegule blomster og blir inntil én meter høy. Den likner den ville revebjellen, men har altså gule blomster og mørk grønne . Besøk oss gjerne på facebook. Har du glemt ditt passord?


Du vil motta en epost med dine brukerdetaljer etter du. Den er registrert som herdig til sone H2. Planten er tildelt RHS Award of . Gi den en plassering i sol til halvskygge i helt vanlig hagejord. Humlene er veldig glad i .

Det er jo masse revebjeller rundt om kring, men vi tenkte at denne var ekstra svær. Mannen min sa han ikke hadde sett så stor revebjelle før, . Så kult at du har funnet en så stor revebjelle. Jeg er litt usikker på om vi bør ha høyde-anvisninger i . This Pin was discovered by Sofie Finseth. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Eksemplaret ser ut til å trives og står med stinne frøkapsler. Gullbergknapp, Sedum kamtschaticum. Kalkelskende planter som syrin, tysbast, edelveis, alle klokker (Campanula), kuletistel, mure, primula, hagepute og storrevebjelle trives med . Blomstrer juli-august med lysegule blomster.


BlommorFriluftslivTrädgårdsidéerBlommor TrädgårdXeriscaping TrädgårdsskötselBelezaTågExotiska Blommor. Sommerminner fra juli-i skyggebedet Kjenner jeg gleder meg stort for en ny sesong og nye hagesenterbesøk, og tror nok jeg skal klare å få lure inn litt nytt i . Storengkall, Rhinanthus angustifolius. Stormarimjelle, Melampyrum pratense.


Strandvortemelk, Euphorbia palustris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg