torsdag 11. juni 2015

Physalis staude

Søte gule frukter med god smak. Dekorativ som garnering til desserter med sine hylster rundt fruktene, ligner små lykter. Er de physalis dere har hjemme de samme plantene som produserer. Såing av physalis innlegg 24.


Flere resultater fra forum.

Physalis heter egentlig ananaskirsebær på norsk. Den er merkelig nok i potetslekten, men det vakre bæret har lite til felles med poteten. Gjennom våren og sommeren står den der i beddet med de kjedeligste grønne piskene . En velsmakende nyhet for dyrking i hobbydrivhus eller solfylte, beskyttede kroker.


Bærene er ca 2cm store, minner om tomat og sitter innkapslet i et . Norsk(e) navn: japanske lykter. Jeg satt en staude i fjor som heter japanske lykter.

Mit unseren Tipps erreicht Ihre Andenbeere dieses Alter auch. Mor har ein flott hage med mykje flott og spennande som veks og trivst! Det drejer sig om stauden jødekirsebær, der gerne vil brede sig, og den etårige.


Den kinesiske lykt anlegget er en staude som kan bli opptil en meter. STAUDER , URTER OG 1-ÅRIGE PLANTER. Vanlig bunndekkende staude.


Vi har en staude med nogle meget dekorative orange, oppustede hylstre. Denne særlige japan lygte er en anderledes og finurlig staude , der har såkaldte orange lygter om efteråret. I blomstringsperioden har den derimod smukke . Akeleien er en staude med otrolig livskraft.


Stauden für den Schatten . Inkapflaumen, wie die Andenbeeren wegen ihrer Herkunft auch heißen, sind wärmeliebende Pflanzen und können ab Mai ins. La knapt merke til bladene når jeg kjøpte staudene. Die herunter gefallenen Früchte von letztem.


Den styres via kryp horisontale jordstengler. Anlegget med et fleksibelt forgrenet stammer lengde til .

Japanske lygter ( physalis alkekengi) Ballonplante. Meget robust staude i sol eller halvskygge i al slags jord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg