tirsdag 9. juni 2015

Hekk typer

En hardfør og tett type som egner seg godt som klippet hekk. Med sitt gulbrune høstløv holder den seg tett vinteren over. Skal du plante hekk men er usikker på hvilken type du skal velge eller hvordan du skal gå fram? HINDRER INNSYN: Er du redd for innsyn bør du sørge for en hekk som.


Med hekkeplanter kan du ramme inn hagen eller dele den opp i seksjoner for å skjerme mot innsyn, eller for å skape ly eller et rolig hjørne.

Bufret Det er også mulig å velge lehekk, blandet hekk , blomstrende hekk eller en annen type frittvoksende hekk. Dessuten har vi et bredt utvalg av løvfellende busker, . Hvilken hekk skal jeg velge, skal den være dekorativ, skjerme for innsyn,. Det finnes mange planter som egner seg godt til hekk. Men når det er så mye å velge i kan det være vanskelig å vite hvilken hekk som passer . Planter du en hekk , kan du få en grønn vegg i hagen ganske raskt. En hekk kan også plantes for å hindre.


Oversikt over ulike typer hekk.

Gå til kassen og fyll ut leveringsinformasjonen. Hvilke forskjellige typer tuja kan jeg velge mellom? Nå som du har plantet hekken din, kommer den sannsynligvis allerede til å se vakker ut. En av hovedgrunnene til dens popularitet i Skandinavia er dens toleranse. Agnbøk kan plantes i alle typer jor er frostresistent, trives i vårt norske klima og har . På hagesentrene finnes det mange typer å velge mellom, enten du vil ha . Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en.


Velg type plante og antall planter du ønsker å bestille. Hekk på opptil 160cm- ferdig til å plante rett i jorden. Det betyr at kunden kan velge hvilken høyde og type hekk de ønsker, og få den levert hjem til seg, . Med tanke på plasskrav og beskjæring er det to prinsipielt ulike typer hekker : 1. Plantene får her utvikle seg som frie busker.


Svar: En vintergrønn hekk på ca. Da det er flere typer gran, er det vanskelig for meg å gi deg et eksakt . Vi har ganske mye innsyn fra veien, og ønsker å plante en hekk for å. Andre typer spirea, som bjørkebladspirea og prinsessespirea,. Kan planter solitær (enkeltstående), i grupper eller som uklipt hekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg