fredag 26. juni 2015

Forhekk med tak sau

Fôrhekk med tak , tre robuste fotbøyler og bogbøyler med dekkplater. Galvanisert rund fôrhekk for sau , plasser, seksjoner. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Dette gir selvfølgelig en svært.


Kellfri forhekk med tak til sau. Flyttes enkelt med hullbom feste som sitter påmontert.

Krybbeformet fôrhekk for sau. Rambo forhekk forenkler uteforing. Sammenleggbare vegger på 3x 1cm. Avtakbart sterkt tak med stål rammeverk. Tak som beskytter maten til sauen!


Høyklokke til sau - stk. Fôrhekk Willab Med tak Låsbare grinder spiseplasser. Forhekk for sau er m bred og meter lang.

Kan også leveres med hjul , drag og tak. Hele langsidene kan åpnes slik at man kan legge inn rundballer. Den åpnes enkelt for fylling av fôr. Tak over hekken er tilgjengelig. Kvadratiske fôrhekker (2x2m) har plass til en rundball, og finnes med kirkestolfront, skråfront,.


I vedlikeholdsfri glassfiber, komplett med tak , for sau og geit. Hva slags forhekker bruker dere til utegangshestene? Jeg finner jo bare digre fôrhekker med plass til en haug med sauer , jeg skal bare ha til hester :S . Viss det skulle verta sauer på garden om nokre år, vil ei slik foringsvogn.


Det kan hende det blir en stressfaktor å få tak i fôr for de som er lavest i rang. Våre forhekker er varmgalvaniserte slik at de kan motstå all slags vær. Stort tak over forhekken sikrer tørt for. Høy hekk for kalv og sau. Hest skal ha forhekk uten toppring.


Pass på å sette forhekken. Store deler av mekaniseringen av bygg for sau ligger i fôrlinjene. Produkter spesielt for deg som har storfebesetning, hest, sau eller hund.


Category: Runde og firkanta forhekk.

Også for sau med horn eller geiter. Reimes nye fôrhekk for sau. Så fornøyd med å endelig å ha fått laget forhekk med tak ennå mer fornøyd.


Fôrhekk i værbestandig plast med tak og tildekkede sider. Storballsfôrhekk med justerbare fôrgrinder for sau. Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett.


Plass til inntil rundballer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg