torsdag 25. juni 2015

To trinns snøfreser traktor

Prisen er litt høyere,men når det gjelder snøfres så får du det du betaler. Det må jo være bedre for meg som har liten traktor å kjøpe trinns. Valg av Ny Snøfres innlegg 21. Rygge med snøfres innlegg 21.


Flere resultater fra gardsdrift.

Bufret Lignende DALEN snøfresere er solide og effektive redskaper for både privat og profesjonell bruk. DALEN fresene finnes både som V-fres og som to-trinns mod. Snøploger, snøfresere , strømaskiner, traktorskjær, feiemaskiner. Anbefales for deg med en mindre traktor , og behov for en to-trinns fres av høy kvalitet. Du kan også selge brukt snøfreser , gjennom Mascus når du flest!


Duun to trinns snøfreser , Snøfresere. Vama 2- trinns snøfreser er fresere med stor kapasitet, solid bygget og med et tiltalende design. Freserne kan monteres både foran og bak på traktoren.

Jeg har en Fiat traktor på hester, og skal kjøpe snøfreser til denne. Vi har nå Snøfreser til traktor selges fra Finn. Globus GSF 2er tilpasset traktorer fra 50hk og passer perfekt til gårdstraktoren ! Globus GTF 2er en liten to-trinns fres, og har med sitt kraftbehov på 60hk . Two-stage snowblower for tractors from. Tokvam snøfres 256THS produktpresentasjon. Rask og effektiv to-trinns snøfres for de tøffe jobbene.


Stor og kraftig to-trinns snøfres for. Sandblåst og pulverlakkert for slitesterk lakk. Duun leverer 2- trinns snøfresere i flere størrelser for små og store traktorer. Fra den minste TF2til den største . Hva betyr to og tre trinn når vi snakker om snøfresere ? Globus AS i Brumunddal tester nå en prototype på totrinns snøfres for montering på større traktorer.


Den vil etter alt å dømme bli satt i . Skal ha to-trinnsfres , for å kunne brukes i all slags mulig snø, . Passer traktorer fra 20hk og oppover.

Leveres komplett med aksling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg