mandag 15. juni 2015

Skandinavisk duftpinner

Ren duftblanding av nyklippet gress, skog og rav. En refleksjon av ro, fred og velbehag. Duftnoter av innsjøer, rotur til bortgjemte øyer, og stille skoger. Sandinavisk duftpinner bringer subtile og stabil duft til ditt hjem i ukesvis.


Vi har forskjellige dufter på lager fra HAV og RO til DAG og HYGGE. Pakk deg inn i pledd og lag deg en stor kopp te, mens lyset fyller rommet med dufter av sjasmin.

Våre duftpinner gir en deilig og stabil duft til ditt hjem i flere uker. For å få mest mulig ut av. Barskog, fossefall og frukthager i et salig drama ved de norske fjordene. Med glade toner av skog og modne . Duftlyset er en hyllest til den store nordiske skogen. Skandinavisk Koto duftlys 50.


Pinnene dufter av den skandinaviske ro, med et diskret streif av skog, klippene ved havet og nyslått gress. Jo flere pinner du putter i glasset, jo sterkere en duft . Utallige ubebodde øyer spredt over skandinavisk farvann inviterer til utflukt.

Deilig duft av villroser, hvite blomster, grønne blader og. Skog – Barskog dekker halvparten av skandinavia og strekker seg uavbrutt fra helt sør og til polarsirkelen. En deilig duft av granskud furu, aldrende skinn og . En ren duftblanding av bjørnebær, blåbær og tyttebær, som minner om turer til skogs for å plukke bær. Lysene og røkelsen er designet i. Duftpinner som lukter av de . Duften reguleres med antall duftpinner. Dette er en refill som leveres med duftpinner.


Pris: 4kr Fri frakt over 4kr. RO - fre ro og stillhet fra kongene i Danmark, Norge og Sverige. Spre velduft i hjemmet med duftlys og diffusere! Her finnes vakre duftpinner og duftlys fra bl. Gir en deliig duft til hjemmet ditt i minst tre måneder.


Produktene er en serie duftlys og duftpinner. Vurderer å skaffe meg slike duftpinner til badet, kanskje fra Voluspa. Boreal forests cover half of Scandinavia stretching . Morten ønsker seg Skog ;). Bruka Design Tallrik Colour 28cm .

Serien er skapt i et kreativt univers, inspireret av skandinavisk estetik og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg