onsdag 17. juni 2015

Friluftsutstyr

Norges største tur- og friluftsbutikk på nett. Vi er kjent for et enormt utvalg av turutstyr og særdeles god kundeservice. Sjekk utvalget på Fjellsport.


When the ounces matter on light and fast hikes or mountain runs, the lightweight, highly adaptable … Pris1. Bilde av Black Diamond Distance .

Her finner du et godt utvalg av friluftsprodukter fra ulike kvalitetsmerker. Stort utvalg av friluftsutstyr. Kjente merker som Helsport, Bergans, Fjällräven, Trangia og Ajungilak. Bestill fra nettbutikken i dag!


Ekstra bæreevne i løssnø får du ved å feste disse halene til trugene dine. Passer alle MSR Lightning truger, for eksempel Lightning Axis. Pyramiden Sport har et bredt utvalg klær, sko og utstyr for sport og friluftsliv fra kjente merkevarer.

Hos oss kan du forvente god service, rask levering og høy . Utlånsnettverket BUA ønsker å gjøre det like vanlig å låne friluftsutstyr som å låne bøker. Det er de på god vei til å lykkes med. Vårt brede utvalg av utstyr og hjelpemidler inkluderer: soveposer, . TOBE Outerwear Friluftsutstyr - Svenske TOBE Outerwear produserer behagelige og stilige klær som tåler svært tøffe værforhold. I over år har de forsynt . De hadde alle friluftsutstyr liggende på forskjellige steder i regionen, men med liten oversikt, var det vanskelig å vedlikeholde, leie ut utstyr og få det tilbake.


Kjøp Friluftsutstyr i Sporten Beitostølen sin nettbutikk. Vi hjelper deg med riktig utstyr så du får en bedre opplevelse på dine turer. Best i test av over 1produkter for friluftsliv.


Det skal være lett for å hive seg rundt på kort varsel når det passer med utelivsaktiviteter. Ved Ålesund Frivilligsentral er det stasjonert en . Frivillige lag og organisasjonar, barnehagar og skular kan låne utstyr som Frivilligsentralen har fått tildelt frå Sunnmøre Friluftsråd. Siden den gang har Exped konstruert høykvalitets friluftsutstyr for aktive turentusiaster. Exped utmerker seg med innovative produkter, spennende og funksjonelt .

På rådhuset kan man nå ved henvendelse til servicekontoret låne friluftsutstyr gratis. Utstyrslåven fører utrustning fra Jack Pyke og Highlander Scotland i tillegg til andre kjente merkevarer for friluftsaktiviteter. Sportsbransjen melder om sterk vekst i sal av friluftsutstyr.


Alle produsentane har hatt ein sterk vekst dei siste åra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg