mandag 22. juni 2015

Espegard gnistfangerlokk

Lokk for å hindre gnistsprang. Pris er inkludert MVA og uten frakt. Produktegenskaper : Lakkert stål.


Brukes sammen med gnistfangerne og ikke over for . Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.

Gnistfangerlokk til bålpanne cm. Legges på for å hindre at gnister . Bør ikke brukes over for sterk varme. Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Lokket er satt i bålpannen èn gang. Ellers ikke brukt, da diameteren var for liten til vår bålpanne.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd .

Sjekk priser på espegard gnistfangerlokk. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp espegard gnistfangerlokk billig i nettbutikkene. GNISTFANGERLOKK CM BÅLPANNE ESPEGARD.


Espegard gnistfangerlokk cm. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Det har eleganta ben med en.


Elegant utepeis med formede føtter og gnistfangerlokk med håndtak som. Med stativ, gnistfanger og . Bålpannen er justerbar i høyden. Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Se produktenangela kingberg mäklare. Med inkludert gnistfangerlokk satt på er alle åpninger beskyttet med finmasket . Pannan kan vara vertikalt . Skyddar mot väder och vind.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg