onsdag 10. juni 2015

Gresskarkjerner sunt

Gresskarkjerner er frøene fra gresskar (Cucurbita pepo). De sunne kjernene inneholder lite kalorier, og er rike på mineraler, vitaminer og . De blir tvert imot til lettvint og sunn snacks og mye mer! De aller fleste nøtteallergikere tåler frø som linfrø, gresskarkjerner , solsikkefrø, . Tilsett melken og la blandingen bli fingervarm.

Hell over i en bakebolle og rør ut gjæren. Ha i salt, rugmel, hvetemel, nøtter og gresskarkjerner. Pumpkins frø inneholder essensielle fettsyrer samt vitamin A, magnesium og sink , og en sunn dose sjeldnere næringsstoffer. Vitaminer, mineraler, fiber, antioksidanter, proteiner, sunne fettsyrer og.


Sink har betydning for immunforsvaret, . Denne artikkelen er tidligere publisert på Lises matblogg Enkelt, sunt og godt. Alle typer kål er sunne , ikke minst savoykål.

Hele gresskaret er sunt , men frøene er kanskje det aller lureste å få i seg. Du har kanskje hulet ut gresskar til Halloween? Det blir kjempegod snacks, og sunne er de også. Dette er den mest næringsrike delen av gresskaret. Full av magnesium - et mineral som ifølge Bowden er satt i sammenheng . I tillegg har de et stort mangfold av antioksidanter.


En halv dl gresskarkjerner inneholder nesten halvparten av den anbefalte. Mandler, sesamfrø, gresskarkjerner , linfrø, valnøtter og chiafrø er . Er du fysen på en sunn og god snacks? Da bør du lage ristede gresskarkjerner. Kjapt, enkelt og veldig godt!


Gresskartiden er kanskje forbi, men heldigvis har vi tilgang på gresskarkjerner fra butikken hele året. Akkurat disse frøene kommer fra . Disse kan du riste i ovn, spise som hjemmelaget snacks eller toppe salater med. Eltefrie, grove rundstykker med gresskarkjerner.

Lise von Krogh - Enkelt, sunt og godt. Okologisk gresskarkjerner foto lise von krogh matmerk. Erstattet av gresskarkjerner fra Saltå Kvarn.


Her har dere en enkel, sunn og deilig liten skål med cottage cheese og yoghurt toppet med jordbær, . Stikkord: gresskar, gresskarkjerner , oppskrift, snacks, spicy . Enkel tilberedning - kun behov for varmt vann. Myslibrød er et sunt grovbrød med havregryn, grov hvete, nøtter, gresskarkjerner og tørket aprikos som passer perfekt til ost og i matpakken. Gogreen gresskarkjerner Med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon. Kan spises som et godt og sunt snasks, brukes i muslien eller på salaten.


Jeg må innrømme at det ikke var enkelt å spise like sunt og variert som jeg. Knasende sunne gresskarkjerner i mørk sjokolade MIDLERTIDIG UTSOLGT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg