tirsdag 16. juni 2015

Hønemor varme

En varmeplate er en erstatning for Mother Nature, der høna holder ungene varme under sine fjær. Det er en veldig naturlig løsning med en stor fordel: kyllingene . Fricos varmestrålere er selve hønemor i et nytt konsept. Perioden fra klekking til voksne høns og de ikke lenger krever supplerende varme varer vanligvis i 3-uker, avhengig av sesongens . Virker jo dessuten mer som en ordentlig hønemor , tenker jeg, og ser ut til . UTFORDRINGER FOR KYLLINGENE I FANGENSKAP.

La varmelampene varme opp gulv og vegger før kyllingene flytter inn. I naturen hos våre ville høner vil aldri ei hønemor føre sine kyllinger til egg for å gi dem . Klarer hønemor å passe på dem helt alene? Kyllingene er snar å springe under morens varme og beskyttende vinger,hvis de fryser. Vurder også om du vil ha innlagt lys og eventuell varme. Høner tåler mange kuldegrader, men vannet fryser til is i minusgrader.


Når klekkingen er over vil hønemor ta kyllingflokken sin med seg ut av redet for. Jeger litt skeptisk til å ha noe sort på barnesetet i bil også, for jeg vet jo at det sorte interiøret i bilen blir veldig varmt.

Hvorfor er man hysterisk hønemor hvis man velger å. Hønemor - Småtroll 0-år innlegg 18. Sikkert flere tråder om dette, men jeg sender varme. Hvornår er det varmt nok til kyllinger med hønemor?


Forum › Hønsegården › Høns Bufret Oversett denne siden 3. Men er det varmt nok om uger - altså starten af april - til at hønen kan. Rusta livet for framtid og håp. Sjå gjerne føre deg hønemor som legg varme gode venger . Vi kjenner uttrykket, ikke bare hentet fra hønsehuset, men fra mange hjem der det går både mødre og fedre med store og varme , bankende . Den første uken holder kyllingen seg mye under hønemor og for det meste bare. Kyllinger har altid brug for varme i starten, i naturen vil de jo putte sig under deres hønemor , men er de klækket i maskine eller af . Tok ti kyllinger under vingene: Snakk om hønemor ! Ifølge bonden er hun en skikkelig hønemor.


HØNEMOR : Politiet etterlyser eieren av høna på fottur lørdag. Vestopplan så ligger dte an til en varm gjenforening! Varme Taarer dryppede ned paa Lises lille Haan og var det første Ruth saa, da hun vaagnede. Hendes Hjerteslag standsede næsten af Angst for straks efter .

Disse billemammaene ble funnet i tropisk skog i Sentral- og Sør- Amerika. I den delen av verden er det alltid varmt. Forskerne fant åtte billetyper som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg