mandag 29. juni 2015

Takboks test

NAF har kollisjonstestet ni forskjellige takbokser. Se testen , og tenk nøye på hva . Finn løsninger for ditt behov og din bil her! Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Under kollisjonstesten åpnet boksen seg og innholdet raste .

I bare kilometer i timen kan en takboks være livsfarlig for andre trafikanter, viser en ny NAF-test. NAF etterlyser krav om typegodkjenning. Selvsagt leverer også Biltema både en grei takboks på ca. Nordmenn er uten sidestykke verdens mest kresne folkeslag på skiboks. Vi elsker de lave og smekre på taket, og noen av oss kjører også rundt . I en kollisjon i bare kilometer i timen, kan en takboks være livsfarlig for andre trafikanter.


Vår ferske takboks-test viser skremmende resultater. Det er mange ting som sies å påvirke bilens drivstofforbruk – men stemmer det, og i så fall hvor mye påvirker det egentlig?

NX 2- verdens første takboks produsert med revolusjonerende Twin Sheet- teknologi. Packline er den første til å benytte denne teknologien på takbokser. Hvordan bilen er pakket gir dramatiske forskjeller i våre tester. Norges automobilforbund (NAF) er overrasket over stor forskjell på takbokser. Kun én av dem klarte å holde på lasten i en kollisjonstest.


Sjekk dette før du velger takboks. I deres siste test var det kun én av åtte bokser som fikk nest beste karakter (god) for krasjsikkerheten. Opplyst kampanjepris er inkl. Takbokser - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Men mange takbokser er livsfarlige ved en kollisjon.


Norges Automobil-Forbund ( NAF) har gjennomført en test av takbokser i samarbeid med . Nå lurer jeg på om jeg skal satse på noe der en designer har vært i nærheten, f. City Crash Test på SP (Sveriges. Tekniska ForskningsInstitut) og flere takbokser er også testet , godkjent og sertifisert av TÜV (Urban Loader og Zafe). SkiPackSport versjonen setter en ny standard for den moderne takboksen. Alt er testet og spesialtilpasset Skipack ski- takbokser sin konstruksjon.


Thule takboks er best i test!

Vi har takbokser som passer til alle typer behov, enten du lever et aktivt liv, skal på ferie, eller bare trenger ekstra plass. Gratis frakt på alle varer! Vår kundeservice besvarer gjerne dine spørsmål mandag - fredag 9-17. E-post besvares alle dager. Filmen er av taperen i kollisjonstesten av takbokser , Skiguard 760.


Film av de åtte andre takboksene. Trenger du veggbokser, takbokser og koblinger? Vi har alt innen takboks, veggboks og koblingsboks som du trenger til ditt byggeprosjekt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg