onsdag 3. juni 2015

Råd mot brunsnegler

Brunsneglene trives godt i norsk natur og har kommet for å bli, sier ekspert. Det finnes allikevel håp i kampen mot brunsneglene. Det kan han gjøre helt uten å bekymre seg for brunsneglene, som han for lengst. Les også: Går til krig mot brunsneglene med lukt av gammel fyll.


Du kan skille brunsneglene fra andre brune snegler ved å se hvor lufte hullet er plassert,. Er du plaget av mange brunsnegler i hagen?

Vi gir deg tips og råd på hvordan du kan ta opp kampen mot disse storeterne. Og den er nesten helt gratis. Se vårt store utvalg, og kontakt oss gjerne for råd og veiledning.


Med det laget han sitt eget effektive våpen mot sneglene. Man kan også kjøpe fysiske barrièrer av plast, eller metall, eller strømførende gjerder mot snegler. Se til at sneglene ikke kommer under, og at . Invaderes hagen din av brunsnegler?


Her finner du tips om hvordan du bekjemper dem på en miljøvennlig måte. De beste rådene mot brunsnegler.

LES OGSÅ: Nytt, brutalt våpen mot brunsnegler. Våren er den beste tiden å bekjempe de forhatte brunsneglene. Og for hageeiere er det klart for årets oppgjør mot brunskogsneglene. Bioforsk er en god ressurs for deg som leter etter informasjon og råd.


Gode råd mot brunsneglene. Sarpsborg kommune deler ikke ut gratis midler til bekjempelse av brunsneglene, men vi deler gode tips og råd. Mange ber om å få de aller beste rådene i kampen mot sneglene. Forskere anbefaler kaffe som effektivt middel mot snegler.


For at metoden vi skal benytte har størst mulig effekt er det viktig å følge de generelle råd og tips som forebygger snegleproblemet i hagen din. Lesere har tipset redaksjonen om hager som er fullstendig invadert av brunskogsnegler. Seniorforsker Solveig Haukeland hos Bioforsk . Slik kan du både forebygge og bekjempe brunsneglen. Men ikke gi opp - her får du noen gode råd og tips på veien mot en sneglefri hage.


Brunsnegler og hvordan å ta knekken på dem et tema som er skrevet om i alle fora. Her er det en del gode råd å følge for å få ned bestanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg