fredag 5. juni 2015

Teleskop hekksaks

Batteridrevet hekksaks med teleskopskaft. Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner. LANG REKKEVIDDE: Når du skal klippe høye busker og trær nytter det ikke med vanlig hekksaks.


Vi har testet lange varianter. Cocraft LXC PHThekksaks med teleskopskaft 0. Avtagbart skaft med teleskop.

Den genialt konstruerte teleskopfunksjonen gjør rekkevidden lengre, slik at du ikke . Fungerer både på krypfurubusker og vanlige hekker. Kjøpte en med teleskopskaft for å klare å . Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i test, . Sammenlign pris på hekksaks. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Slipp ledning som er i veien når du skal klippe med teleskopisk håndtak som gjør at du rekker langt uten.


HEKKSAKS TELESKOP SMARTFIT.

Leverandør: Fiskars Norge. Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Profesjonell batteridrevet hekksaks med teleskopskaft. Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde av hele 3. Lettbetjent og praktisk hekksaks med elektromagnetisk brems og integrert sverdbeskyttelse som klipper grener på opptil Ømm.


Justerbar skaftlengde gir optimal rekkevidde. Ideel for trimming av hekker og busker både høyt og lavt ved . GardenTools tilbyr elektriske, batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe.


IKRA FlexoTrim teleskophekksaks THS 5PRO har mange smarte løsninger som gjør det enkelt å trimme alle typer hekker uten å måtte bruke stiger og . Praktisk hekksaks som kan vinkles og kommer til høyt oppe! Trimmer opp til 1mper ladning, justerbart håndtak gir en rekkevidde på ca meter, justerbart . STIHLs hekksakser er konstruert for park- og landskapspleie. Men også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, særlig der det er . Hekksakshodene kan vinkles i seks . Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Finn både hekksaks med batteri og ledning fra merker som Bosch og Makita.


Bosch AKKU TELESKOP HÆKKEKLIPPER 18V SOLO.

Når hekken skal klippes, er det veldig viktig at du bruker en hekksaks som passer til både hekken og deg. Hvis du bruker en hekksaks som ikke er egnet til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg