onsdag 3. juni 2015

Oset høyfjellshotell lunsj

Oset Høyfjellshotell finner du på Golsfjellet i Hallingdal, midt mellom Oslo og. I våre pensjonspakker inngår frokost, lunsj og middag - ønsker du en spesiell . Gjennom 1års gjestfrihet og . Eg fekk inntrykk av å vere I vegen for klargjering av borddekking til lunsj. Før og etter lunsj blir det videogjennomgang i grupper.

På vei over Golsfjellet stoppet vi for lunsj her, og en fantastisk buffet i matsalen. Oset er stedet hvor folk føler seg hjemme og kjenner på følelsene som god mat, gode mennesker,. Her får vi en omvisning og det blir servert lunsj. Frokost, fjell- lunsj og julebord på kvelden.


Grill- lunsj ute på lørdag, hvis været tillater. Olsokfeiringen på Oset har for mange blitt en tradisjon. Vi steller i stand stor fest for . Turkart: Gol-Fagernes fra Ugland It Group AS.

Borghild ved Eidfjord Fjell og Fjordhotell og hun serverer oss lekker lunsj. Program fredag (med forbehold om endringer). Oset høyfjellshotell har i de siste årene opparbeidet seg en ny juletradisjon,. Kurs med Monica Sandberg Iversen. Vi kom frem til lunsj som var grøt med mandel, eller suppelapskaus.


Dette inkluderer middag, kurs, overnatting, frokost og lunsj. Fyll ut skjema for å melde. Etter lunsj blir det gjennomgang av film for de utøverne som ønsker . Hva med å ha en lunsj i Gildehallen i forbindelse med kurs, konferanser eller på.


OSET HØYFJELLSHOTELL dod fu. Kamben serverer ikke lunsj , så vi får beskjed om å pakke matpakke ved . Vesle Skaugum er feriested for veteraner, tjenestegjørende og. Mandag – frokost (smører matpakke til lunsj ) – middag. Er du sulten, kan du også unne deg en god lunsj.


Bufret Oversett denne siden The cafe on Oset hotell is situated right next to cross country ski tracks. Spesielt takk til Oset som tar så bra i mot oss når vi arrang. Lunsjen bør forhånd- bestilles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg