tirsdag 16. juni 2015

Trendy uteplanter 2017

Grønne planter er fortsatt trendy og har kommet for å bli i interiørbildet. Plantene bidrar til økt trivsel i . De hårdføre planter passer perfekt ind i en travl tilværelse, hvor man ikke . Men hvilke planter skal man vælge og hvordan skal de passes? Vi guider dig gennem junglen.

Dyrk fram dine egne frodige soner midt i stua, på soverommet eller på kjøkkenet, og lag pustende rom i rommet. Og det er trendy å stelle i hagen. Den har mørke planter og blomster.


Cottage garden preges av et herlig kaos av planter , busker og . Blomster og grønne planter er hett! Nytt i trendbildet er pidestaller, klatrestativer og ampler. Her er ti planter som er supertrendy akkurat nå!

Vi ser flere og flere planter , der havner i rampelyset som de såkaldte blogger- planter heriblandt Monstera Deliciosa, . Er du på jakt etter trendy grønnplanter som tåler det meste, hos oss får du råd om lettstelte sorter, plassering og stell, gjødsling og vanning. Det er sunt og trendy å ha planter inne. Andre planter som også ikke krever allverden å få til: 1. De karakteristiske, grønne blade er nemlig ikke kun trendy i potter, men nu også som små kunstværker på . Skal du gjøre noe riktig i år, skal du kle hjemmet i grønne planter.


Tillandsias, the darling of trendy houseplant displays for the past several years, are. Det finnes grønne planter som er både lettstelte og tidsriktige. Her er plantene som er trendy og enkle å ta vare på.


Bufret Den grønne bølgen over oss for fullt og naturen skal helst være inne. Stueplantene er trendy som aldri før. Se alt tilgjengelig materiale for dette nøkkelordet. Er du lei av å kjøpe nye planter til krukkene hvert år?


Krukker er trendy som aldri før – og desto flere krukker, desto større utgifter til planter. Men det trenger ikke å være .

Yucca er både kul, trendy og retro. Trendy med grønne planter. Vi følger trenden og inspirerer til bruk av. Grønne inneplanter gjør ikke bare underverker for interiøret.


The planter box is perfect for any urban or suburban home! You can have just a few, or a whole yard full to take part in this great trendy. Your dormant orchid and maybe some trendy succulents will provide some textured greenery. Next, add a whimsical element .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg