mandag 27. juli 2015

Bergknapp plantasjen

En miks av lavt voksende sedum som alle trives på et solfylt og tørt sted i veldrenert jord. Plantes med fordel på murer, i steinbed eller i . Herlig, kompakt plante med tykke, små, runde, grønne blad i rosetter på lett hengende grener. Lettstelt og tåler tørke bra.


Stauder er et fellesnavn for uteplanter som kommer igjen år etter år. Det er mange sorter å velge mellom, og ved å plante litt forskjellig, kan du lage et bed som .

Juni – la deg forføres av hagen om sommeren Bufret 27. I juni blomster de fantastiske peonene, og disse kan også . Jeg har fått øynene mer og mer opp for sedum, eller bergknapp som det heter på norsk. Astilbe: Astilbe chinensis Pumila fra Plantasjen i Sandefjord.


Den perfekte planten til skrinne voksesteder. Trenger bare 3- centimeter jord eller sand for å slå røtter. Nordens største produsent av sedum i år.


Vi stikker innom et Plantasjen -utsalg, men kunne like gjerne dradd på Oasen,. En flott ansamling blomstrende bergknapp ser ut til å ville .

Han jobber som uteansvarlig på Plantasjen Kolbotn. Plantene roter seg dessuten raskere på høsten enn på vår og sommer ettersom det . Hilde Poppe hos Plantasjen. Bruksområde: Jord for planter og grønnsaker.


Pris: Fåes på forespørsel. Innhold: Gjødslet torv, sand og kalk. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Var innom plantasjen i dag, og kom over årets siste stauder på salg. Fikk da stk til kr 1- pr stk.


Synes det var en god deal. Dette er en oversikt over noen få utvalgte store frøbutikker på nett. Disse har jeg selv god erfaring med eller veit fra andre at er pålitelige, og de . Plassering: ved nederste trappa. Sedum, 6-pakk - Plantasjen.


Impeditum Wren, og vi har kjøpt våre planter på Plantasjen. Har du en Plantasjen i nærheten, så får du kjøpt disse blomstene der. Bergknapp på rull levert av Grasrota as.


Hvis det er en grav som sjelden har besøk, vil jeg foreslå bergknapp.

Mange av artene vokser på tørre næringsfattige områder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg